България
YALTA CLUB става част от Нощта на театрите на 15 ноември

YALTA CLUB става част от Нощта на театрите на 15 ноември

ROOM 2 се преобразява в театрална сцена за 4 спектакъла, дело на режисьора Радослав Гизгинджиев

YALTA CLUB отваря врати за едно от най-древните изкуства – театъра. Столичния клуб ще стане част от Нощта на Театрите на 15 ноември.От 18:00 часа до  полунощ пространството в ROOM 2 ще се преобрази в театрална сцена, за да посрещне любовта с четири благотворителни моно-спектакъла на сценариста и режисьор Радослав Гизгинджиев.

Порив. Лудост. Страст. Искреност, която предизвиква смях, тъжни усмивки и сълзи.  Проектът „Любов“ разгръща няколко истории, които ще се съживят поотделно пред очите на зрителите. „Моето име“, „Тук ли си?“, „Любовта не може просто да отмине“ и „Въпреки всичко“ са четири отделни моноспектакъла, които заразяват с любов,почти непоносима искреност, разсмиват истерично и ще ви доказват, че зад най-големите човешки страхове и достойнства стои една единствена дума.

Авторът на романите „РАЙ“ и „Дневниците“ – Радослав Гизгинджиев ще провокира публиката на сцената на YALTA CLUB с нещо ново, с помощта на Йоко Захариев.  „Тук ли си?“ разказва за многото лица на една любов и страха от това, което най-много сме искали. Йоко Захариев, известна и като певицата ЙОАННА, ще застане пред публиката в ROOM 2 точно в 18:00. В 19:30 следва моноспектакълът на актьора Стефан Иванов с „Моето име“.Диана Димитрова  и „Въпреки всичко“ започват в 21:00, а носителят на ИКАР за „Златен глас“ – Симеон Владов  ще закрие нощта на театрите в YALTA CLUB в 22:30 с „Любовта не може просто да отмине“. Моноспектаклите са издадени и в 4 отделни книги.

Билетите за постановките на цена от 10 лв. тръгват в продажба от този петък, 7 ноември, и могат да бъдат закупени и от белия бар в YALTA CLUB. Събраната сума ще бъде дарена за “Дневен център за деца с увреждания”, Велико Търново.

 

Програма: проект „Любов“

18:00 ч. „Тук ли си?“ – Моноспектакъл на Йоко Захариев

19:30 ч. „Моето име“ – Моноспектакъл на Стефан Иванов

21:00 ч. „Въпреки всичко“ – Моноспектакъл на Диана Димитрова

22:30 ч. „Любовта не може просто да отмине“ – Моноспектакъл на Симеон Владов