България
YALTA CLUB представя TAKEOVER и Elegant Touch Showcase в един уикенд

YALTA CLUB представя TAKEOVER и Elegant Touch Showcase в един уикенд

Този уикенд, YALTA CLUB отново отваря врати за концепцията на Liubo Ursiny TAKEOVER. Партитата на дългогодишния резидент на клуба се завръщат в петък (20 октомври), заедно с Ryan Crosson в Room 2. В събота, втория резидент на клуба RUNO ще стартира серия от събития с името Elegant Touch Showcase. Освен него, зад пулта ще видим и Factuaw и Impérieux, Room 1 на YALTA CLUB.

Liubo Ursiny отново предлага нещо ново и различно за българската, клубна сцена. След кратка пауза, TAKEOVER се завръща в петък, за четвърти сезон, с няколко приятни промени. През новия сезон, гост артистите ще откриват вечерта от полунощ до 03:00ч., след което ще можем да чуем сета на Liubo Ursiny до 05:00ч, а сутрешните часове отново ще бъдат в ръцете на госта на TAKEOVER. По този начин, артистите ще имат уникалната възможност да се изявят, представяйки 2 различни сета в една вечер. За гостите, тези промени означават по-ранно пристигане на място, както и едно по-различно клубно преживяване. Liubo Ursiny и TAKEOVER са подготвили още изненади, които ще бъдат разкрити на място.

Звездата на 20 октомври ще бъде музикалния естет Ryan Crosson. Той е познат от цял свят заради хитовите си парчета за революционни лейбъли като Wagon Repair, M_nus, и Spectral Sound. Продукциите и сетовете му се различават от традиционните хаус и техно звуци и са вдъхновени от родното му място Детройт, както и от цветния Берлин, който е избрал за свой втори дом. Заедно с Lee Curtis и Shaun Reeves, Ryan движи Visionquest Records – един от най-обичаните и еклектични лейбъли за денс музика, с който създават изцяло нов пейзаж от буйно, органично техно. Запален по музиката и с много ентусиазъм, Ryan Crosson обикаля клубове и фестивали по света както като соло артист, така и като част от триото на Visionquest. До момента, той е свирил в най-добрите клубове на шест континента, а най-паметните от тях са партитата на Marco Carola Music On, CircoLoco в DC10, както и легендарните събития на Luciano – Vagabundos.

В събота, RUNO ше представи новата платформа Elegant Touch Showcase, която ще има за цел да представя музикалната линия на едноименния лейбъл и едновременно с това да дава шанс на млади и талантливи български и чуждестранни диджеи и продуценти да разгърнат потенциала си пред публика. Серията от събития ще се отличава с креативен интериор и внимание към детайла, а първото издание ще ни срещне с добре изпипана музикална селекция на трима артиста.

Освен RUNO зад пулта ще застане младият продуцент и диджей Момчил Шишков, познат още като Factuaw. През годините той изгражда себе си в много направления, но набляга на по-минималистичното хаус звучене с джазови елементи. За последните 4 години има издадени над 25 оригинални парчета и няколко ремикса за лейбъли от цял свят като Street King Sounds, Unity Records, NoPreset Records, Whoyostro, Cloning Sound и други. Factuaw се е изявявал на една сцена с имена като Audiofly, Bill Patrick, David Gtronic, както и с редица български артисти. Третото име, с което ще ни срещне пилотното парти на Elegant Touch Showcase, е Impérieux, чийто стил може да бъде определен като умела смесица от Dance/Melancholic/ Techno. Продуцентската му кариера води началото си от релийз за берлинския лейбъл Keller, последван от редица участия в едноименния клуб Kultstätte KELLER. Много скоро предстои релийз на Impérieux и за Elegant Touch. В качеството на продукцията на тримата млади диджеи ще можем да се убедим на живо на 21 октомври, в Room 1 на Yalta Club.

От този сезон TAKEOVER представя и услугата Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на now@jointhetakeover.com .

Билети за партитата Elegant Touch Showcase могат да бъдат закупени единствено на място в YALTA CLUB.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com