България
YALTA CLUB представя HALLOWEEN с MARK KNIGHT и МC GEE

YALTA CLUB представя HALLOWEEN с MARK KNIGHT и МC GEE

Най-доброто Halloween парти по традиция е в YALTA CLUB. Тази есен, обаче, духовете на HALLOWEEN се пробуждат на нова, по-голяма локация. За първи път в нощта на 31-ви октомври те ще излязат извън YALTA CLUB, за да обсебят INTER EXPO CENTER. Кодовата дума за достъп до грандиозното шоу на страха е „FREAK”, а превъплъщението в различни чудати образи е силно препоръчително. За саундтрака на вечерта ще се погрижат MARK KNIGHT и гласа на SENSATION – MC GEE.

FREAK шоуто ще се разгърне на площ от 1700 кв.м, а необикновените същества и техният антураж ще изпълват всеки сантиметър в INTER EXPO CENTER. Най-добрите, тематично преобразени гости, част от тазгодишното FREAK SHOW, ще получат поощрение. Страхът, анормалното и чудатото ще са честно срещан мотив, a всичко това ще се допълва от музиката на любимия на много MARK KNIGHT, който пристига с приковаващия глас MC GEE.

Събитието е част от специалната 10-годишнина на клуба, в която се връщаме към онези златни години на YALTA CLUB. Билетите са в предварителна продажба на цена от 40 лв. в мрежата на Eventim, OMV и YALTA CLUB. Налични са и ограничен брой ВИП пропуски на цена от 50 лв.

Бъди там като в доброто старо време, като за последно!