България
YALTA CLUB посреща Kristian Beyer от Âme

YALTA CLUB посреща Kristian Beyer от Âme

Артистът от дуотo и основател на Innervisions ще свири тази събота като част от TAKEOVER

И тази събота, 23 април, ще бъде вълнуваща за YALTACLUB.  Причината за това е гостуването на KristianBeyer, едната половина на хаус дуото Âme – основатели на берлинския лейбъл Innervisions и водещи диджеи на световната електронна сцена. Разбира се, към тях, в ROOM 2 на столичния клуб ще се присъединят Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov, добре познати като артистите, стоящи зад идеята на TAKEOVER.

Немските артисти и продуценти KristianBeyer и FrankWiedemann създават дуото Âmeпрез 2003г. Силно повлиян от Детройт, страстта си към музиката и силната си връзка с хаус сцената,Kristian отваря свой магазин за плочи в родния си град Карлсруе, Германия, през 2001 г.. Както често се случва в тези среди, магазинът бързо се превръща в място за срещи. Двамата талантливи диджеи се запознават именно там. Две години по-късно съвместните им партита преминават в студийни сесии. По-късно те издават дебюта си в колаборация със Sonar Kollektiv. Продукцията им им е оценена в ъндърграунд средите, но името им все още не е добре познато на широката публиката. Това обаче много скоро се променя завинаги. Хитът, с който пробиват на световната електронна сцена, е „Rej“. Издаден през 2006г., тракът представя дуото на хаус феновете по света, като в същото време става любим на някои от най-добрите клубове за електронна и денс музика.

kristian

Би било разбираемо, ако Beyer и Wiedemann бяха продължили да преследват звученето, което им носи известност, но за Âme предизвикателството е в това да пречупиш музикалните влияния и рутината и да създадеш нещо различно и уникално.. Без да следват тенденциите, сетовете на Âme са основани на цялата история на денс музиката и ги правят едни от най-търсените диджеи в световен мащаб.

Билети ще се продават на входа на Room 2 в деня на събитието. В клуба вече се продават и членски YALTA CLUB карти. Повече информация за привилегиите, които те дават, може да получите на официалната Фейсбук страница на клуба.