България
YALTA CLUB води Zombie Boy и Victor Calderone в АРЕНА АРМЕЕЦ за HALLOWEEN

YALTA CLUB води Zombie Boy и Victor Calderone в АРЕНА АРМЕЕЦ за HALLOWEEN

Интересът към HALLOWEEN всяка година става все по-голям и по-голям, което принуди YALTA миналата година да изнесе продукцията си за първи път извън пределите на клуба. Партито в Интер Експо Център се разпродаде 3 седмици преди събитието, а билетите на черно стигаха до 150 лева.

„Тази година искахме всичко да е още по-мащабно и да дадем шанс на повече хора да видят нашия HALLOWEEN на живо, това е и причината да се спрем на АРЕНА АРМЕЕЦ. Останалите зали просто ни отесняха. Сценографът и букинг екипът работят от няколко месеца по шоуто и се радваме, че успяхме да впечатлим Rick Genest с нашата концепция. Освен него ще видим и още доста артисти, а относно музиката – тук няма място за компромиси и експерименти. Залагаме на сигурното и най-доброто възможно – Victor Calderone и Liubo Ursiny.”

photo-by-doriyan-todorov
photo-by-doriyan-todorov

Zombie Boy (роден като Rick Genest) е канадски артист и модна икона, която със сигурност ще подложи на изпитание вашите представи за красота. Той изглежда като ходещ мъртвец, но рисунките по тялото му заинтригуват и вдъхновяват много хора в последните няколко години. Той е една от най-обсъжданите личности в социалните мрежи, с милиони фенове по света, които искат да знаят всичко за иконата, музата, фрийк шоу артиста, изпълнителя и модела – ZOMBIE BOY.

Младият мъж, покрит изцяло с татуировки, се прочува през 2011 г. благодарение на стилиста на Лейди Гага и креативен директор на Thierry Mugler – Никола Формичети, който го избира за партньор на поп дивата за музикалния клип на „Born This Way“. От този момент Zombie Boy се превръща в абсолютен хит. Следват участия в редица холивудски филми като „47 ронини“ с Киану Рийвс, както и многобройни фотосесии за списания като Vogue, GQ, Vanity Fair. През 2012 г. Zombie Boy става рекламно лице на  L’Oreal. Рекламата с него се превръща в една от най-успешните онлайн кампании за годината и е гледана повече от 60 милиона пъти само в YouTube. Този успех довежда до договор с L’Oreal и така Рик става първият мъж официален говорител на марката. Освен всичко останало Zombie Boy работи и като фрийк шоу артист в Circus Side Shows и притежава собствен пътуващ цирк, наречен Lucifer’s Blasphemous Mad Macabre Torture Carnival.

Татуировките на Рик струват повече от 20 хил. долара и рисуването им е продължило над 10 години. Той има два рекорда Гинес за най-много татуирани буболечки (176) и най-много татуировки на човешки кости (139). Предстои му да покрие и оставащите 20% от кожата си. По всяка вероятност Zombie Boy ще ни изненада в София с някоя нова татуировка.

Билетите за HALLOWEEN 2016 са вече в продажба в OMV, THE MALL, билетен център НДК, YALTA CLUB и в мрежата на EVENTIM.BG

Забранено за лица под 18 години!