България
wAFF пристига в YALTA CLUB за петъчно парти

wAFF пристига в YALTA CLUB за петъчно парти

През втората седмица на месец март YALTA CLUB ще ни срещне с още атрактивни имена от световната сцена. В петъчната вечер, на 9 март, wAFF – един от най-ангажираните и търсени клубни артисти в последно време, ще осигури голяма доза качествена музика в своя специален удължен сет в Room 1. Оригиналният му почерк нямаше как да остане незабелязан от най-големите в бранша, което съвсем естествено го превърна в част от влиятелното семейство на Hot Creations/ Paradise и резидент в DC-10 заедно с Jamie Jones. Сингълът Vibrationz, издаден от лейбъла на Adam Beyer, както и Freaks, издаден от лейбъла на Sven Vath, са само някои от хитовите тракове на wAFF.  Сетът му ще е дълъг и вълнуващ, а откриващия сет ще е поверен във вещите ръце на RUNO.

Събота, 10 март, ще отбележи второто за годината NO ORDERS парти в клуба. Oсвен дийп и тек хаус звученето с грууви елементи и разтърсващи вокали, поднесено ни от DIASS, ще можем да чуем и хипнотизиращия сет на Luca Musto, с неговите грууви битове, разкриващи страстта му към слоу хауса със соул, джаз и блус елементи.

Пътят на wAFF започва от Северен Йоркшир, като единствената му връзка с глобалния нощен живот е невъобразимото му влечение към музиката, а успехът му се дължи на много часове слушане, изследване и изпробване. След като прекарва три сезона на партита в Ибиза, открива своя собствен вкус и стил, който е оценен от най-големите като Sven Vath, Adam Beyer, Loco Dice, Joseph Capriati, Marco Carola и много други. Колаборациите му го свързват с Masters At Work, Eats Everything, Cuartero and Argy, а ремиксите му на Groove Armada (Final Shakedown), Fur Coat ( There’s No Time), Hot Since 82 (Plane and Trains) и други са истински сензации. Като бивш танцьор и актьор, за него себеизявата и търсенето на начини за изразяване идват съвсем естествено. Перфекционизмът му обаче е пословичен и го води към върха, тъй като wAFF никога не издава нещо, преди да е убеден, че то е наистина качествено и по някакъв начин новаторско. В ранните си години се вдъхновява от Marco Carola, Tania Volcano, Loco Dice и Luciano, а срещата му в Ибиза с Richy Ahmed завърта колелото на неговия успех, като го отвежда при Hot Creations А&R. Доказано и от лейбълите, с които работи в хаус и техно сферата, няма съмнение, че музиката му е емоционална и дълбока. Ben Clock, Marcel Fengler, Fred P, Marcel Dettman & Oliver Deutchmann са сред вдъхновяващите за него майстори на комбинирането на по-груби бийтове и дълбоки нежни мелодии. Той е различен, успешен и незабравим, ще го чуем на 9-и март в YALTA CLUB.

За 9 март, YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв за 9 март и 10 март.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.