България
Under Construction с новата им концепция – The Site в клуб Mixtape 5 на 9 януари

Under Construction с новата им концепция – The Site в клуб Mixtape 5 на 9 януари

На 09.01.2016г. UNDER_CONSTRUCTION представят новата си парти концепция THE SITE / ОБЕКТЪТ! Голямата зала на клуб *MIXTAPE 5* ще бъде домакин на събитието, а специални гости – гръцкият техно майстор Kostas Maskalides и обещаващата сръбска звезда D.R.N.D.Y! След последното си зашеметяващо парти с италианския DJ и продуцент Roberto Capuano в Playground Paradise Center, момчетата от UNDER_CONSTRUCTION са готови да „конструират“ следващия си техно проект с пълна сила!

Kostas Maskalides завладява публиката в цяла Европа повече от десетилетие. Той е артист, демонстриращ футуристичнo-авангардни сетове, които го отличават от всичко посредствено. Истинската магия обаче се случва в студиото му, където в резултат на безброй часове усилена работа, Kostas изгражда своя уникален стил на звучене под формата на брилянтно изпипана техно продукция. Неговите продукции са издавани от едни от най-големите техно лейбъли в момента и постоянно биват помествани във всеки по-голям техно подкаст. Получава редовна подкрепа от големите играчи в индустрията като Joseph Capriati, Sasha Carassi, Tom Hades, Giorgio Gigli, Mikael Jonasson, Sven Wittekind и още много други.

Още от дете D.R.N.D.Y е слушал всякакъв тип музика. През 2013 г. обаче той решава да направи своите първи крачки като музикант. Много труд, любов и отдаденост с всеки изминал ден, му помагат да изгради своя стил. В сетовете му преобладава изключително разнообразен набор от тракове, започвайки с музика от Детройт, и стигайки до мощно мелодично и модерно техно. Неговата продукция расте все повече и повече, издавайки я в някои от най-добрите лейбъли в света като Phobiq, Driving Forces, Renesanz, Evolution, Selected, Loose Records и много други.

Ще имате възможността да ги чуете на живо за пръв път в България в клуб *MIXTAPE 5* (подлезът на НДК) на 9-ти януари 2016г. (събота), а тематично клубът ще бъде преобразен в строителен обект, където ще се извършват тежко звукови строително-ремонтни дейности! Билети: в мрежата на Тикет Лоджик.