България
TIESTO – тази събота на летище София

TIESTO – тази събота на летище София

Дни преди да издаде петия си поред албум „А Тоwn Called Paradise” TIESTO ще представи на българските си фенове специално шоупод открито небе

TIESTO ще се завърне в София след  броени дни. Шоуто му е на 7 юни, събота, в парка до Терминал 2 на летище София. Партито ще продължи близо 7 часа, като зад пулта преди появата на артиста, ще се качат резидентите на YALTA CLUB – STEFAN POPOV & RUNO. Екипът на TIESTO ще пристигне ден по-рано в София, за да нанесе последни щрихи по организацията на събитието.

Точно 10 дни след шоуто в София, TIESTO ще издаде петия си поред албум А Тоwn Called Paradise. „Новият ми албум има две страни“, заявява той. „Винаги съм се стремил да бъда иноватор и това си личи в половината албум. Останалата половина от мен винаги се стреми да удовлетвори публиката. Обичам да задоволявам желанията й. Този албум отразява 20-годишното ми търсене и преживявания на сцената. Това е моят звук. Разбира се това е денс музика, но и мелодична. Тези песни ще ви накарат да се усмихнете, да танцувате и да излезете навън. А Тоwn Called Paradise е всичко това, което един албум на TIESTO трябва да бъде.“

Безспорнo хитовия трак “Тraffic”, който го изcтреля на върха, колаборациите с артисти от ранга на Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Nelly Furtado и ремикси на световно известни парчета като “Sweet Nothing ft. Florence Welch“, са само началото. Звездата на TIESTO продължава да грее още по-ярко. След два супер силни трака – Red Lights и Wastedft. Matthew Koma –  българските фенове ще бъдат едни от първите, които ще чуят и още парчета от  новия албум на TIESTO.

Билети за събитието на цена от 50 лв. и VIP пропуски от 80 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB.