България
Tiesto с внушително откриващо парти на летище София за Solar Summer 2014 vol. 11

Tiesto с внушително откриващо парти на летище София за Solar Summer 2014 vol. 11

RICHIE HAWTIN, JAMIE JONES, MARCO CAROLA, LOCO DICE, VICTOR CALDERONE, NOISIA… са само част от имена, които ще видим това лято на CАCAO BEACH

Прогнозите за предстоящото лято предупреждават за бурни и гигантски приливни вълни от световноизвестни артисти у нас. Като основен причинител на явлението експертите по изследване и качествен контрол на електронните събития у нас – YALTA CLUB, сочат 11-то поред издание на фестивала SOLAR SUMMER. Официалният старт ще бъде даден на 7 юни със самостоятелното шоу на трикратния носител на титлата „най-добър диджей в света“ – TIESTO. Музикалните вибрации ще са с отправна точка Паркът на Летище София, Терминал 2, а след София парти центърът ще се пренесе на CACAO BEACH.

Номинация Грами, множество MTV награди, 3 пъти диджей номер едно в света, участие в церемонията по откриване на Олимпийски игри в Атина през 2004-а и дори восъчен двойник в музея на Мадам Тюсо – това е малка част от постиженията, с които може да се похвали TIESTO. Първият диджей, който прави самостоятелно шоу пред 25 000 човека, сега пристига и остава на летище София за грандиозно парти и над 3-часов сет – нещо, което прави само на специални локации и ексклузивни събития. Известен със смелостта и свободата да експериментира в стилово отношение, TIESTO ще представи най-доброто, на което е способен. „Музиката е най-голямата страст в живота ми, а възможността да я споделям с хората – най-голямата награда”, споделя ТIESTO.

RichieHawtin

Несъмнено, това ще е най-грандиозното издание на фестивала SOLAR SUMMERПоредицата от парти уикенди ще започне от 25 юли и ще продължи до края на месец август. Главните герои в тазгодишния SOLAR SUMMER са: RICHIE HAWTIN, JAMIE JONES, FEDDE LE GRAND, MARCO CAROLA, LOCO DICE, VICTOR CALDERONE,NOISIA, като се очакват още супер-звезди от електронната сцена да потвърдят участие.

Подробности за програмата на фестивала предстоят да бъдат обявени.

Ограничено количество промо билети за TIESTO вече са в продажба на цена от 30 лв.  в мрежата на Eventimи YALTA CLUB. А промо билети за SOLAR SUMMER могат да бъдат закупени от 28.04.14 на цена от 25 лв.