България
STEREO MC’s се завръщат на българската сцена с клубен лайв и чисто нов албум!

STEREO MC’s се завръщат на българската сцена с клубен лайв и чисто нов албум!

Една от най-успешните английски банди за последните две десетилетия – STEREO MC‘s пристига в България по покана на club *MIXTAPE 5*със специално клубно шоу, в което музикантите ще изпълнят на живо от край до края целия си легендарен албум “Connected”.

Събитието ще бъде на 27 ноември в софийския club *MIXTAPE 5*, точно месец, след като на международния пазар изгря и най-новия албум на групата. Всъщност това е не просто албум, а колекционерски бокс-сет носещ името „Collected”, който обединява цялото издавано досега творчество на бандата, плюс три чисто нови студийни парчета записани в началото на тази година. Освен 9-те албума, в бокс сета е включено и DVD с документалния филм от „Connected“Live-in-Concert. Завършекът на колекционерския шедьовър е фото-биографичната книга, съставена от редки и непубликувани снимки на бандата, както и интервю с Nick Hallam и Rob Birch, които разказват историята на STEREO MC’s със свои думи.

STEREO MC’s пристигат в София в пълния си състав и с обещанието за впечатляващо лайв шоу. Освен парчетата от албумa „Connected“, който спечели престижното призвание „Best British Album“  през 1994г.,  във вечерта ще чуем и най-новите тракове на бандата – „Good Feeling“, „Dance Tonight“ и „Autumn Leaves“ (2014), записани в студиото на STEREO MC’s в Брикстън.

В началото на тази седмица бяха пуснати и първите промо-билети за шоуто, които са на цена от 25лв. и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.Организаторите препоръчват предварително закупуване на билет поради ограничения капацитет на клуба.

Повече информация за концерта, както и отговор на любопитния  въпрос  коя българска банда ще раздвижи публиката преди излизането на легендарните STEREO MC’s предстои да бъде обявена съвсем скоро!

Вратите на клуба отварят в 20:00ч.
Събитието във Fb.: https://www.facebook.com/events/298744463669260/
За повече информация: www.mixtape5.com и pr@mixtape5.com