България
Сръбкинята Tijana T в специално парти в Creative Hall Studio

Сръбкинята Tijana T в специално парти в Creative Hall Studio

Tijana T e ключова фигура на електронната сцена в Сърбия близо 20 години. Тя започва кариерата си като музикален журналист и това много скоро я отвежда до най-големия фестивал на Балканите – EXIT, от който тя е неизменна част и до днес. Работата й я среща с много от най-големите имена в бранша, което определно я вдъхновява да застане зад пулта. Чаровната сръбкиня прави своя пробив на световната сцена преди няколко години, когато става част от един от водещите техно лейбъли – Dystopian. Оттогава интересът към нея нарасвтва лавинообразно и за последните две години тя е един от най-ангажираните диджеи в света с повече от 150 участия в над 60 страни на 6 континента. Тъмните берлински клубове, слънчевите тераси на Ибиза и многохилядните фестивали са само част от местата, на които талантливата дама редовно демонстрира завидните си диджейски умения.

Tijana T ще бъде специален гост на едно по-различно парти  в София на 16-ти ноември, мястото е Creative Hall Studio, а честта да бъдат нейни домакини се пада на новосформираната организация ReverseEvents.

На много високо ниво са и българските артисти замесени в събитието. За максимално техно изживяване ReverseEvents са поканили KEi, Raredub и Recidivist, които са основна част от чисто новия проект на KiNK – Sofia Records.

Събитието ще бъде с ограничен капацитет.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

FB event: https://www.facebook.com/events/476395866305317/

RA event: https://www.residentadvisor.net/events/1335538