България
Solomun е най-новото име в лайнъпа на Exit Festival

Solomun е най-новото име в лайнъпа на Exit Festival

Oсвен него към Dance Arena-та се присъединяват Sam Feldt, Robin Schulz, Nicky Romero и Feder, а поп сензацията Ellie Goulding ще открие тазгодишния Exit Festival.

Кралят на хаус музиката, един от лидерите на електронната сцена Solomun се завръща на Exit няколко години след като дебютира на Exit през 2010 г. и на 7 юли ще разтърси с още по-голяма сила Dance Arena. Solomun е Носител на награди за най-добър диджей и за продуцент на годината на DJ Awards, наричан е неофициален крал на Ибиза и е горд собственик на лейбъла си “Diynamic”.

Solomun
Solomun

Съботните нощи на Dance Arena са едни от най-паметните в историята на Exit Festival и винаги приключват с еуфория, докато слънцето узрява в своя изгрев. Тази година няма да бъде по-различно, защото най-голямата денс сцена в северното полукълбо ще приветства един от най-големите крале на електронната музика. Немската звезда и феномен Robin Schulz ще превземе Dance Arena на 9 юли 2016, събота, с най-големите си хитове, които го изкачиха до челните позиции в музикалните класации и подлудиха феновете му на редица фестивали и в клубове по целия свят. Последният му албум “Sugar” включва колаборации с Moby, J.U.D.G.E, Ilsey, soFLY, Graham Candy, Akon, DJ Moguai иму донесе номинация за Грами. Същата вечер феновете на електронната музика ще се насладят и на Nicky Romero. Протежето на David Guetta, продуцент и собственик на лейбъла Protocol,е обявен за един от най-добрите диджеи в света. Печелил е награда MTV EMA за най-добро холандско изпълнениe, резидент е в най-големите клубове на Ибиза, както и хедлайнър на световни фестивали като Tomorrowland и Ultra.

robin-schulz
Robin Schulz

Sam Feldt и неговият хит “Show Me Love“ достигнаха върховете на повечето музикални класации в Европа през последните няколко години. Feldt е неудържим и завоюва пореден успех с парчето “Midnight Hearts“, като междувременно дели една сцена с някои от най-големите диджеи в света: Kygo, Robin Schulz, Thomas Jack, AlleFarben, Kölsch. Hadrien Federiconi, известен като Feder допълва списъка с имена, които ще владеят Dance Arena тази година. Носителят на награда “Best New French DJ“ на NRJ DJ Awards направи своя пробив в света на дийп хаус музиката с невероятния си ремикс на парчето “Sixto“ в изпълнение на Rodriguez, след което пусна хита “Goodbye“, който оглави първата позиция в чарта  на iTunes за цяла Европа, включително завладя и почти всички радио станции в Сърбия и на Балканите.

Sam Feldt
Sam Feldt

No Sleep Novi Sad е втората голяма сцена за електронна музика на Exit Festival и ще събере някои от най-големите клубове и лейъли по време на 4-те фестивални нощи оттатък тунела,  свързващ я с Dance Arena. Първият клуб, който ще бъде домакин на зрелищното парти на 9 юли е парижкият Concrete. За шоуто ще се грижат звездата на новото поколение Tommy Four Seven, резидентите на Concrete и настоящите лидери на парижката техно сцена Antigone и Francois X, както и една от новоизгряващите звезди на този небосклон Shlømo, който ще взриви No Sleep сцената със своето лайв изпълнение!

 

Също голяма новина е, че поп звездата Ellie Goulding ще открие тазгодишния Exit Festival. 29-годишната изпълнителка има над 17 музикални нагаради в кариерата си, редица мултиплатинени хитове и над 3 милирда гледания в YouTube. Поп звездата е една от най-харесваните и търсени изпълнители и преди включването си в Exit е била част от фестивали като Glastonbury, Lollapalooza, iTunes, Future Music, Rock Werchter, Benicassim и много други. Това лято многовековната крепост в Нови Сад ще бъде озвучена от хитовете й “Burn”, “Love Me Like You Do”, “Lights”, “I Need Your Love”, “Outside”, “Starry Eyed”, където посетителитe ще могат да се насладят за пореден път и на зрелищно светлинно шоу.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРИКЛЮЧЕНИЕТО НА EXIT 2016!

EXIT Adventure (EXIT + SEA DANCE): 135 лв.

EXIT Festival: 115 лв.

SEA DANCE Festival: 72 лв.

EXIT къмпинг: 55 лв.

SEA DANCE къмпинг: 55 лв.

SEA DANCE PREMIUM къмпинг: 147 лв.

Промо билети може да намерите тук: http://www.exitfest.org/en/content/bulgaria-tickets.

Промо пакети с билети, организиран транспорт и настаняване: PartyTravel.bg.