България
Solar Summer ще има и дневни партита

Solar Summer ще има и дневни партита

За първи път програмата на тазгодишното издание на фестивала Solar Summer ще предложи и дневни партита на феновете на електронната музика. Solar Summer ще се проведе в пет поредни уикенда от 27-ми юли до 24 август в Cacao Beach на Слънчев бряг.
Всяка събота от 13 до 18 часа плажуващите ще се забавляват с изпълнението на един от гостуващите чуждестранни артисти на Solar за съответния уикенд и разбира се в компанията на българските им колеги Juan Alvarez и Liubo Ursiny. Горещите дневните партита ще са безплатни с подкрепата на Heineken, които както винаги застават зад качествените парти преживявания.

Специален гост на първото дневно парти на 27 юли ще е влюбеният в България и родната публика диджей Sandy Rivera. Така веднага след откриването на фестивала от Adam Beyer и Nicole Moudaber, на следващия ден купонът ще продължи със Sandy Rivera, когото ще видим и вечерта на сцената на Solar във взривоопасна парти комбина със Sharam и Dirty South.

Гости за втория уикенд на Solar са британската денс машина Mark Knight (2 август), който обещава  разбиващ 6-часов сет, и Loco Dice, Robert Dietz и Enzo Siragusa (3 август). За плажното парти през деня на 3 август за първи път у нас пристига шотландският боец от лейбъла на Mark Knight  Toolroom Records – Mark Storie.

На 9 август Solar Summer ще събере на една сцена за  b2b сет Hernan Cattaneo и Nick Warren, като със своя лайв към тях ще се присъедини и Guy Gerber. За високия парти градус през деня на 10-ти август ще отговаря резидентът на Yalta Club и Solar Summer Festival – Juan Alvarez, а вечерта ще избухнем със Sebastian Ingrosso и Thomas Gold.

Четвъртият уикенд ще започне с Dubfire в канадската компания на Carlo Lio и The Junkies, като последните ще продължат парти маратона на следващия ден с дневното плажно парти. Вечерта на 17 август е запазена за безспорния любимец на родните фенове – големия Fedde le Grand, който е подготвил 6-часов сет гарниран с неспирната енергия и позитивизъм на официалното MC на Sensation White – MC Gee.

Грандиозният финал на Solar Summer ще е на 24 август с американския виртуоз Victor Calderone.
 
Билети за събитията са вече пуснати в продажба в мрежата на eventim.bg и на Белия бар в Yalta Club.