България
Solar Easter Trinity с line-up, който не е за светци

Solar Easter Trinity с line-up, който не е за светци

Седмото издание на фестивала ще се проведе на 5 май в две зали в Inter Expo Center

SOLAR Easter Trinity е един от най-успешните фестивали на YALTA CLUB, който всяка година събира хиляди фенове на електронната музика. Еднодневното събитие се завръща за седмото си поредно издание с line-up, който не е за изпускане. На 5 май, в две парти зали в Inter Expo Center, ще посрещнем Jamie Jones, Loco Dice, Bjarki, Gaiser, Marco Faraone, Markantonio, Roberto Capuano и wAFF. Началото на вечерта ще бъде в ръцете на резидентите на YALTA  CLUB – DIASS и Liubo Ursiny.

През годините концепцията, добрата организация и брилянтната селекция от артисти създадоха на SOLAR Easter неповторима идентичност. И тази година организаторите на фестивала са се погрижили за цялостното му високо ниво, а десетте внимателно подбрани артисти ще забавляват феновете на качествения саунд до ранната сутрин на 6 Май.

Не е случайно, че именно Jamie Jones оглавява листата с хедлайнери. Създателят на Hot Creations е един от най-желаните артисти, заради емблематичната му музика, която проправи пътя на едно по-меко и мелодично техно в световен мащаб. Loco Dice е следващият важен гост на събитието и абсолютен фаворит на публиката. Българските фенове не са виждали резидента на DC-10 от почти две години, което прави завръщането му още по-специално. Bjarki е исландецът, който заема челно място в редицата на успелите международни артисти от 2014-а, когато Nina Kravitz започва да издава музиката му чрез лейбъла си трип. Виновникът за хитовото парче I Wanna Go Bang идва в България за пръв път, благодарение на SOLAR Easter Trinity. На 5 май ще чуем и  live сет, представен от американеца Gaiser – смелият експериментатор с пет студийни албума, последният от които издаден през 2017 г. и изпълнен с емоционално, качествено техно. Програмата за вечерта продължава с италианеца Marco Faraone от Drumcode, който ни представи сета си в YALTA CLUB през ноември Резидентът на Music On се завръща в София, за да се качи зад пулта на мащабния фестивал.  Заедно с него, още един италианец ще се погрижи за високото ниво на партито, а именно Markantonio. Той е неизменна част от неаполитанското техно и европейската денс сцена като цяло. Първокласен DJ, продуцент и собственик на лейбъл, Markantonio е издавал за лейбъли като Drumcode, Sleaze, Alchemy и Tortured. Roberto Capuano е следващият топ артист, който ще обогати тазгодишното издание на SOLAR Easter Trinity. Той е една от най-ярките звезди на неговото поколение, като заедно с Markantonio представляват едни от най-добрите посланици на автентичните техно звуци от Неапол. Не на последно място, в програмата за вечертаще се включи и wAFF – един от най-търсените и ангажирани клубни артисти в момента. Освен резидент на DC-10 (Ибиза), той е част от влиятелното семейство на Hot Creations/Paradise.

Как ще са разпределeни артистите в двете парти зали и каква ще е програмата по часове, предстои да разберем съвсем скоро.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim на цени от 35 лв. за стандартен билет и 70 лв. за VIP билет.

Повече поробности за събитията на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.