България
Snowbombing празнува 15 години с The Prodigy и Chemical Brothers

Snowbombing празнува 15 години с The Prodigy и Chemical Brothers

За 15 години Snowbombing се превърна в един от най-големите и продължителни музикални фестивали на стария континент и без съмнение с едни от най-уникалните снежни партита, познати на човека. Когато използваме клишето, че Snowbombing е фестивално преживяване „като никое друго“, всъщност имаме в предвид заснежени планини гиганти, които охраняват малкото алпийско градче Майрхофен, Австрия, и изумителни клубни локации като ледено иглу, кацнало на 2000 метра на морското равнище, омагьосана гора, средновековни плевни и уютни алпийски хижи.

snowbombing_spring_Games_credit_Ashley_Bird

Догодина Snowbombing ще празнува 15 години с най-големия line-up досега. The Prodigy ще превземат горската сцена, докато The Chemical Brothers ще дебютират на фестивала с DJ сет, който се очаква да се превърне в най-доброто снежно шоу. С наскоро издаден четвърти студиен албум “Brand New Machine”, Chase & Status ще се завърнат в австрийските Алпи, за да забавляват тълпата с изискан live, преливащ от dubstep, breakbeat и bass.

Лондончаните Rudimental, които предстои да чуем и у нас съвсем скоро, ще се завърнат за втора поредна година на Snowbombing, както и същото ще направят доайените от Groove Armada, които определено знаят как да подлудяват тълпите.

cuban_brothers_snowbombing_201314_website_image_plgp_standard

Сред другите имена са Four Tet, James Zabiela, Nathan Fake, Anthony Naples. Не бива да пропускаме и Sub Focus и едно от откритията на годината – Breach, чийто сингъл “Jack” стана част от плейлиста на всеки DJ. И още Nina Kraviz, The Martinez Brothers, Skream, High Contrast, Dub Pistols, Radio Slave, Anja Schneider, Bicep, Carl Cox B2B Nic Fanciulli, Horse Meat Disco, George Fitzgerald и десетки други и още толкова, които предстоят да се обявят.

Snowbombing е от 7 до 12 парил 2014, билетите започват от 214 паунда с включено настаняване.