България
SANDER VAN DOORN – първи специален гост на YALTA за 2015

SANDER VAN DOORN – първи специален гост на YALTA за 2015

Този петък, 16 януари, чакането за феновете на холандския транс диджей SANDER VAN DOORNще приключи. След като миналата годинагостуването наSANDER беше възпрепятствано, сега той се завръща с още по-силно и зареждащо шоу. Това ще е първият много специален гост на YALTA за предстоящата и многообещаваща 2015 година.

Изборът, разбира се, никак не е случаен. Считан от мнозина за музикален гений,Sander van Doorn оставя своя ярък отпечатък върху електронната музика. С два албума зад гърба си, множество хитове и сингли, ремикси на най-успешните артисти от световна величина, разпродадени участия, Sander продължава да влияe върху денс сцената с пълна сила. Освен диджей той се справя и отлично с продуцентската роля, заставайки гордо зад лейбъла „Doorn Records”. Eдва ли сте пропуснали колаборацията му с Robbie Williams „Close my Eyes“,ремикса наSia„Girl on Cocaine“, както и международните радио хитове„Love is Darkness“и„Koko”, с официалнапремиерав предаването на Pete Tong по BBC Radio 1. Парчето„Koko“ се нарежда под номер 1 в най-големия сайт за сваляне на музика Beatport.

Подобна история няма как да бъде подмината. За да запазиш своето място в ROOM 1 на YALTA CLUB, купи билет на цена от 25 лева в мрежата на EVENTIM и белия бар в клуба. А до тогава не забравяй да подкрепиш любимия си клуб в годишната класация DJ TOP 100 CLUBS.