България
Renesanz с 5 летни партита в Слънчев Бряг

Renesanz с 5 летни партита в Слънчев Бряг

Renesanz представя лятната си програма, която ще се проведе единствено в реновирания клуб Mania (Слънчев Бряг), включваща 16 техно и хардстайл гост-диджеи от чужбина. Серията от 5 партита стартира на 13 юли със завръщането на добре познатата концепция Battle Arena и гостуването на популярните диджеи Mario Ranieri и Frank Kvitta. Една от изненадите на вечерта ще бъде специалният сет на Balthazar и Jackrock, който ще включва любими олдскул парчета от последните 15 години.


Поредицата продължава на 27 юли, когато клуб Mania ще бъде взривен от добре познатото италианско техно звучене в лицето на LORENZO D’IANNI от Italo Business, канадците от Highestpoint, които оставиха без дъх феновете в София и Варна тази зима, и украинците Klinika, които гостуват за първи път в България. Лайнъпът се допълва от 9 от най-изявените родни ъндърграунд диджеи.Следващото парти на 1 август (четвъртък) се очаква да бъде основен акцент в програмата. Специален гост тогава ще бъде ANGERFIST – един от най-популярните хардкор диджей в света, подвизаващ се на сцената с неповторима и атрактивна маска. Той е член на лейбъла Masters of Hardcore и понастоящем е окупирал 42-а позиция на световната класация DJ Mag Top100. Angerfist идва от Холандия заедно с колегата си OUTBLAST, който ще се изяви за първи път у нас.

Датата 9 август ще бъде помнена дълго време, тъй като тогава в клуб Mania ще се съберат на едно място добре познатите любимци на публиката DANDI & UGO и ALEX DI STEFANO, както и дългоочаквания австрийски диджей и продуцент NIEREICH, който ще пристигне в България директно след участията си на най-големите немски фестивали.

Последното за лято 2013 събитие ще се състои на 24 август, а за достойния завършек на горещата парти серия ще се погрижат едни от основните лица на лейбъла Italo Business – италианецът ANGY KORE и ексцентричната украинка MARIKA ROSSA, както и SCHUHMACHER от Швейцария, който през последната година нашумя с топ 10 Beatport хитовете си за лейбъли като Great Stuff и 1605.Подробна информация има на www.renesanz.com, както и на фейсбук страницата на Renesanz – http://facebook.com/renesanz.records/events. Билети се продават ексклузивно в мрежата на Eventim, както и онлайн на http://www.eventim.bg/