България
ReelFeel Spring Edition на 23 май в студио Орфей с богата програма в няколко зали

ReelFeel Spring Edition на 23 май в студио Орфей с богата програма в няколко зали

След успешното събитие с Nicolas Jaаr в края на месец февруари, екипът на ReelFeel е готов със следващото си концептуално събитие. На 23 май, петък, в помещенията на студио Орфей (ул. Самоков 60, зад Интерпред) и отново с подкрепата на ирландското уиски Bushmills, ще се състои ReelFeel Spring Edition.

Две зали, външна сцена и специална чил аут зона ще бъдат обособени в пространствата на мащабното аудио-визуално студио, чийто капацитет този път ще бъде използван изцяло.

Освен обявените вече хедлайнери на събитието Mount Kimbie от Великобритания, Dj Krush от Япония и Who Made Who от Дания, във втора отделна зала ще се изявят едни от най-добрите български селектори и диджеи. ReelFeel ще предостави и специална чил аут зона, която ще бъде отделена от двете зали, а началото на събитието ще бъде поставено в дворовото пространство на студио Орфей на специално изградена външна сцена. За декорацията и визуализациите на самите сцени ще се погрижи екипът на Phormatik –  една от най-креативните формации, занимаващи се с развитието на дигиталната култура в сферата на изкуството,  смесването на експериментално видео, анимация и 3D мапинг.

Събитието ReelFeel Spring Edition ще бъде с начален час 20.00ч. Лицата под 18г. ще бъдат допускани в студио Орфей единствено с придружител и с предварително попълнена декларация. Билети може да намерите в мрежата на Eventim (магазини Германос, Пикадили, Техномаркет и бензиностанции OMV) на цена от 45 лева.

За повече информация относно програмата на ReelFeel Spring Edition, локацията и разположението на новите зали, следете каналите в социалните мрежи –    фейсбук – www.facebook.com/reelfeel , туитър twitter.com/reel_feel и на официалния ни сайт http://www.reelfeel.bg.