България
REDONDO гостуват на YALTA CLUB

REDONDO гостуват на YALTA CLUB

Вече извоювали своето място на световната клубна сцена, REDONDO идват в София за поредното вълнуващо парти в YALTA CLUB на 24.01.2015. Преди тях, на сцената ще се качат резидентите STEFAN POPOV и RUNO, който има рожден ден същата вечер. По повод празника на младия DJ, както и старта на неговата Elegant Touch концепция, YaltaClub обяви вход свободен до 01:00.

Най-вероятно малко от вас са чували за Freek Geuze и Johan Jacobse. Всичко обаче се променя, когато кажем REDONDO – млади, но амбициозни момчета от цветния Амстердам, които завладяват световната клубна сцена със своя свеж фънки тех-хаус. Независимо от възрастта си, Freek и Johan работят заедно от цяло десетилетие, а през последните 5 години трупат интензивно опит като обикалят Европа, Азия и Северна Америка и получават признание и подкрепа от имена като Mark Knight, Roger Sanchez, Richie Hatwin, Dubfire и други. Освен със собствен лейбъл Witty Tunes, хитови сингъли като “Love Too Deep” и “Tattoo Girl”, момчетата могат да се похвалят и с почетното 25-то място в реномираната класация Top 100 Deep house artists на Beatport за 2014.

След околосветските си пътешествия, REDONDO идват в столичния YaltaClub на 24.01.2015, за да очароват и българската публика. За да запазиш своето място в компанията на REDONDO, купи билет на цена от 20 лв. в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB. А до тогава не забравяй да подкрепиш любимия си клуб в годишната класация DJ TOP 100 CLUBS.