България
PHASE FATALE подгрява THE SOFT MOON
phasefatale

PHASE FATALE подгрява THE SOFT MOON

На 5 октомври ни предстои една необичайна среща с американската алтернативна сцена. В една вечер ще чуем на живо пост пънк бандата THE SOFT MOON, а преди нея прожекторите ще осветят Hayden Payne, криещ се за зад псевдонима PHASE FATALE. Пристрастяващ пост пънк ритъм и отличителелен постиндъстриал и електропънк звук ще бележат първия октомврийски понеделник.

PHASE FATALE e един от онези артисти, които се раждат под силното влияние на своето минало. Творил в различни постпънк и колдуейв банди, Hayden достига до техно проекта, зад който стои. PHASE FATALE олицетворява неговия различен поглед и интерпретация над тъмното и тежко техно звучене. Проектът цели да събори стереотипа и да представи изцяло нова визия за техно стила. Лайв сетовете му включват техно с постиндъстриал и електропънк елементи. Именно на това залага и в първите му две издадени EP-та. Такъв ще го чуем и в Sofia Live Club точно преди THE SOFT MOON, с които е на турне в Европа, Русия и Северна Америка.

Концертът на Тhe Soft Moon се организира съвместно със Sofia Live Club и е част от петата годишнина от старта на платфoрмата REEL FEEL. Билети може да намерите в мрежата на Eventim.