България
Петото издание на DGTL Барселона

Петото издание на DGTL Барселона

На 23 и 24 август Parc del Fòrum отново ще бъде изпълнен с музика за петото издание на DGTL Barcelona, ​​електронният фестивал, който се отличава с уникалния си фокус върху области като авангардно изкуство, околната среда и екология. Както обикновено, сцените, които ще посрещнат повече от 50 артисти, ще останат верни на индустриалната естетика, която характеризира събитието, и за поредна година ще бъдат наречени на частите от модулен синтезатор – Modular, Generator, Frequency и AMP.

По време на конференцията Green Events & Innovations Conference в Лондон тази година  DGTL спечели и наградата за The International Greener Festival Award. Като част от усилията си в насока ограничаване на вредните емиси фестивалът предлага и DGTL Hostel, намиращ се съвсем близо до локацията и включващ еко-устойчиви решения.

Феновете на техно и хаус отново ще бъдат зарадвани с изяви на артисти от тежка категория като Axel Boman, Mano Le Tough и маестро Larry Heard, известен още като Mr. Fingers. Сред останалите хедлайнери са Chris Liebing, Jeff Mills, Marcel Dettmann, DJ Harvey, ANNA и др. На последно място, но със сигурност не последна по значение, сцената AMP, с нейния винаги ефектен сценичен дизайн, ще прелива от артисти като Seth Troxler, Pan-Pot, ANNA и уникален B2B от Dubfire & Tiga.

Множество опции за билети, включително еднодневни, двудневни, backstage билети и други може да намерите тук.