България
Peggy Gou-манията завладява YALTA CLUB

Peggy Gou-манията завладява YALTA CLUB

На 30 март YALTA CLUB посреща една от най-обичаните жени на съвременната електронна сцена – Peggy Gou. Корейката, базирана в Берлин, идва за първи път в България в разгара на кариерата си. На 30 март, в Room 1, ще чуем безупречните сетове, които карат стотици хиляди души по света да крещят името й.

Трудно е да не си чувал за Peggy Gou, чиято популярност набира все по-голяма скорост през последните четири години. Създателката на парчета като It Makes You Forget (Iteghane) и Han Jan бързо завладя сърцата на безброй хора, а сетовете й, чието звучене стои някъде между Детройт, Лондон и Берлин, предизвикват еуфория сред всички. През последната година броят на изявите й достига до впечатляващите 200 събития, което я нарежда сред най-търсените артисти на световната сцена. Тя е и най-младата, както и първата южнокорейка, която пуска в легендарния берлински клуб Berghain.

Peggy Gou не е от хората, които се задоволяват само с една страст. Въпреки препълнения си график, тя е част и от много други, уникални по рода си, проекти. През последната седмица на модата в Париж тя стартира собствения си моден бранд KIRIN (от корейски – „жираф“), който е в партньорство с Virgil Abloh и е вдъхновен от яркия и дързък, съвременен стил на Peggy. Това не е всичко, защото поредният успех за нея идва в началото на 2019-а година, когато става лице на новата кампания на Nike – Just Go Bigger.

Благодарение на харизматичната й персона, еклектичен стил и най-вече качествената музика, тя безспорно е сред най-обичаните артисти в момента. В края на краищата, колко диджеи от световната електронна сцена могат да накарат публиката на Sub Club или Dekmantel да събуят обувките си и да ги размахат във въздуха?

Билети за събитието може да закупите oт OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.

Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.