България
PAUL VAN DYK тази събота в YALTA CLUB

PAUL VAN DYK тази събота в YALTA CLUB

Тази година празниците ще започнат още на 13 декември, когато YALTACLUB ще посрещне авторитета в транс музиката PAUL VAN DYK. Само след броени дни ROOM 1 ще се изпълни с цялата динамика, енергичност, тайнственост и специфика на транс музиката, поднесена в неподправения стил на PAUL VAN DYK.

Израснал в източен Берлин, той се запознава с ранната електронна музика, слушайки тайно западни радио станции. От този момент нататък, PAULзапочва да гори за музиката, която скоро успява да превърне и в своя работа. Воден от инстинктите си, а не от музикалните трендове, в продължение на повече от две десетилетия PAULVANDYKсе радва на необикновена кариера с над 3 милиона продадени албума и безброй фенове по целия свят. Освен номинацията си за Грами за най-добър електронен албум през 2005г., немският артист оглавява две поредни години класацията на  DJMagazine – TOP 100 DJ – постижение, с което малцина могат да се похвалят. Разнообразното му портфолио включва колаборации с интересни изпълнители като DavidByrne и St. Etienne и ремикси за Madonna, JustinTimberlake, DepecheMode и LinkinPark. Освен това, Paul работи по музиката към филма  „Черният Рицар“ (The Dark Knight) и за рекламни кампании на Motorola.

Много още може да се каже за краля на транса, но YALTACLUB ще даде възможност на българските меломани да видят, чуят и усетят всичко това на 13 декември, когато  шоуто ще остави без дъх и най-претенциозните фенове на електронната музика, а сингълът “Onlyin a dream” ще сбъдне не една мечта.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.