България
NETSKY и GUSGUS ще се присъединят към дебютното издание на HippieLandia на 2 юли

NETSKY и GUSGUS ще се присъединят към дебютното издание на HippieLandia на 2 юли

Звездите на световната електронна сцена NETSKY и GUSGUS ще се присъединят към GORGON CITY за първото 12-часово издание на фестивала HippieLandia, в чиято основа ще бъде любовта към музиката на щастливите и слънчеви хора, жадни за нови преживявания. Мястото е прекрасният парк на Летище София.

Летните химни “Rio”, “Running Low”, “Come Alive”и още много дръм енд бейс с марка Hospital Records ще звучат от сцената на HippieLandia, селектирани от неповторимия NETSKY.

NETSKY Photographed by John Wright
NETSKY Photographed by John Wright

Сетовете на NETSKY още от първо слушане влизат под кожата на всеки докоснал се, карайки го да настръхне, с позитивния си дръм енд бейс ритъм. Резултатът – безкрайни танци и усмивки по лицата на всички докоснали се фенове.

Дългоочакваният трети албум на NETSKY ще излезе през 2016, а едва преди броени дни артистът пусна официално предстоящия летен хит–„Work It Out“с уникално интерактивно видео, което всеки може да контролира сам. Другият му горещ сингъл с Emeli Sande–„Thunder“, ще бъде една от кулминациите на новия фестивал HippieLandia.

Исландците GUSGUS и техният изострящ сетивата лайв също ще са основен акцент в програмата на ХипиЛандия. GUSGUS ще отнесат всички музикални фенове, носещи свободния дух, в едно енигматично пътешествие към света на любовта.

GusGus_Photo (1)

GusGus e формирана още през далечната 1995-та като филмов колектив, а с течение на времето към нея се присъединяват музиканти, певци, текстописци и продуценти, които я оформят като една от най-влиятелните електронни групи на нашето съвремие. В момента бандата се състои от: Daníel Ágúst, Högni Egilsson и Birgir Thorarinsson, които без да се съобразяват с никакви норми и табута комбинират техно, хаус, соул, за да създадат едно отнасящо и изцяло оригинално звучене вече цели 20 години.

Експериментаторите издадоха 9-тия си албум Mexico през 2014, който беше повод и за запомнящото им гостуване в България през декември 2014.
Неуморните исландци очевидно почиват в друго измерение, защото обявиха, че 10-ият им студиен албум ще се появи през 2016.

GORGON CITY, GUSGUS и NETSKY са обявените хедлайнъри на новия музикален фестивал HippieLandia, а първата вълна билети “Ранно Пиле”на цена от 30лв. са в продажба от 1-ви март и могат да бъдат закупени директно по следния начин:
Електронен/ HomeTicket билет директно чрез линк:
http://www.ticketportal.bg/search2.asp?ID=43678&ID_Objekt=425148

Стандартни билети: в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна- бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, магазини “На Тъмно”, Билетен център на НДК, Билет на каса на зала “Арена Армеец”и др.

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/589569871191510/