България
MO’HORIZONS, SMOOVE & TURRELL и FAB SAMPERI с горещи партита на Bash Bar Градина

MO’HORIZONS, SMOOVE & TURRELL и FAB SAMPERI с горещи партита на Bash Bar Градина

Три горещи безплатни партита се задават през м. август на Bash Bar в к-г Градина. На 1-ви август хубавата музика ще е в ръцете на британското дуо Smoove & Turrell. На 4-ти популярната латино джаз формация Mo’Horizons Soundsystem ще зарадва феновете си с тропически ритми и бразилектро звучене, а на 15-ти август с горещо фънки звучене и ремикси на живо пристига италианеца Fab Samperi – The Captain.

И трите имена са познати на българската музикална сцена и феновете знаят, че всяко едно от тях е гарант за силно парти с много танци.

Както винаги MO’HORIZONS ще ни зарадват с умелото преплитане на различни стилове като боса нова, бразилектро, латино, соул, фънк, дръм‘н‘боса, Fab Samperi – The Captain пък ще заложи на емблематичният си музикален почерк вдъхновен от класически ритъм енд блус, соул, латино, хип-хоп и рок-н-рол смесени с модерна денс музика. Той е италиански DJ добре познат на Funky Breaks и Ghetto Funk сцената, който пренася фенове си на музикално пътешествие, преобръщайки някои от най-големите класически хитове във взривяващ модерен танцувален звук.

Британското дуо Smoove & Turrell сложило етикет на саунда си „северен фънк”, зад който се крие прецизна смесица от джаз, северняшки соул, фънк и хип хоп ще представи пред българските фенове последния си трети студиен албум Broken Toys.

Момчетата са добре известни на водещи списания като Q, което описва албума с думите “дълбоко чувство във всеки смисъл” – завладяващи поп песни примесени с диско елементи и смесица от блус, джаз, фънк и соул.

Очакваме всички фенове на горещите партита на Bash Bar в к-г Градина, да се забавляваме заедно под звездите и емблематичния звук на всеки един от артистите на 1-ви, 4-ти и 15-ти август. Входът е свободен, а началният час на всяко едно парти е 23ч.