България
Metropolis представят John Digweed

Metropolis представят John Digweed

Две години след последното си гостуване у нас световната легенда се завръща

След последното си паметно гостуване през 2012-а у нас, на което Джон Дигуийд събра над 10 000 човека под открито небе, световната звезда се завръща в разгара на новия парти сезон. На 22 ноември в Зала Фестивална Метрополис отново ще осигурят парти преживяване на световно ниво за вярната си публика.

Познат на диджеи и фенове като един от най-талантливите и честни представители на индустрията, Джон Дигуийд се изкачва по стълбата на успеха сет по сет, ремикс по ремикс, печелейки своите фенове един по един със своя ярко открояващ се стил преплитащ техно и прогресив в едно.

John Digweed 1

Красотата на това, което прави, се крие в тотално различния му подход към кариерата му. От началото на неговата кариера в Хастингс, Англия на крехката възраст от 15 години до върха на известността, той се изгражда като много повече от диджей. С неговата запазена марка Bedrock той работи също толкова усилено и като промоутър и продуцент.  Визията си Дигуийд реализира в продължение на над 12 години като неуморно издирва миксове и ремикси от най-добрите световни продуценти. Така своето място в Bedrock намират както утвърдени имена като Marco Bailey, Christian Smith и John Selway, така и нови таланти като Guy J.

Верен на принципите си самият той често създава продукции с високо търсене – от тематичните вечери (Bedrock, Northern Exposure, Renaissance) до прочутите му албуми с миксове (Renaissance, Global Underground, Northern Exposure, Communicate and Bedrock). Въпреки постоянните си пътувания около света, Дигуийд успява да поддържа две резиденции в Лондон (Heaven)  и Брайтън (The Beach).

Билетите за музикалното пътешествие вече са в продажба като цената им е 35 лева, а за специалната ВИП зона – 45 лева.

Още:

FB Page: https://www.facebook.com/MetropolisDJs

FB Event: https://www.facebook.com/events/548453831967288/