България
Metropolis посрещат Нова година с италианското техно торнадо Markantonio и Joop Junior

Metropolis посрещат Нова година с италианското техно торнадо Markantonio и Joop Junior

Тази година от METROPOLIS променят традицията за клубно парти и избухват с мащабно събитие в новогодишната нощ в зала „Христо Ботев” с начален час 22:00 ч! След десетки запитвания за голямо новогодишно парти с различна локация, тази година DJ колективът разширява терена в името на една запомнящата се грандиозна вечер.

За да посрещнем новата година с нещо ново и горещо, за първи път в България ще пристигне един от най-добрите италиански DJ-и – MARKANTONIO! Зад пулта на METROPOLIS ще се появи и още едно горещо име от електронната сцена – холандецът JOOP JUNIOR! В програмата са включени и българските любимци Ev, Mikkah, Miss Lidiya & DJ Smurf, Sono, Stein, ValEx, Steven.

Това е първото посещение на един от водещите иноватори на европейската техно сцена. Още от 15-годишен MARKANTONIO започва умело да борави с грамофони, а само 4 години по-късно талантът му експлодира сред електронния свят в подножието на Везувий! Така в края на 90-те години името на MARKANTONIO става известно на всички техно любители и той започва да пуска на най-значимите партита в Неапол, без да има представа, че лейбъли като Recycled Loops, Shake rec, Tortured, Conform и Superbra са останали доста впечатлени от неговите тракове. През 1999 г. EP-то Fried Mix, в колаборация с Davide Squillace, отбелязва официалното въвеждане на MARKANTONIO в света на музиката, а малко след това на бял свят се появява и Appendix A – първият му запис, продуциран от лейбъла Southsoul Appendix. MARKANTONIO има специален музикален вкус и винаги е в тон с променящия се свят на техното. Неговите сетове предават енергия, изградена от деликатна смесица от бийтове и ейсид фънк. Една от отличителните черти на италианеца е употребата на 3 грамофона едновременно, което в комбинация с таланта му да променя коренно звука на всеки мелодичен елемент, прави изживяването неповторимо.

Markantonio

След като беше младият герой в издание на Future Heroes преди 2 години, Joop Junior се завръща у нас като един от най-популярните млади техно диджеи. JOOP JUNIOR предпочита лайв изпълненията – те най-добре го изразяват и му помагат да предаде съобщенията си до публиката по възможно най-личния начин. Изявявал се е на утвърдени сцени (клубовете Egg в Лондон и Air в Амстердам), фестивали като Awakenings и Metropolis и още много градове по целия свят. С други думи – мениджърите на M-nus и SCI+TEC никак не си губят времето и бързо представят своя човек пред света!

Супер промо билетите за събитието са на цена от 25 лв., а след изчерпването им ценните пропуски ще струват 35 лева и ще са налични в касите на Eventim. От тази сряда (17 декември) ще бъдат пуснати и билетите за ВИП зоната.