България
Metodi Hristov & Gallya, Citizen Kain, Kaiser Souzai и Carlo Ruetz в Cacao Beach Club на 9 и 10 август

Metodi Hristov & Gallya, Citizen Kain, Kaiser Souzai и Carlo Ruetz в Cacao Beach Club на 9 и 10 август

На 9 август френската, немска и българска сцена се събират за едно незабравимо парти в Cacao Beach Club. Българските фенове ще танцуват под звуците на музиката на Citizen Kain, Kaiser Souzai, Pavel Petrov и Bagerziev. Следващата вечер (10 август) ще имаме удоволствието да чуем успешната българска двойка Metodi Hristov и Gallya, и техния b2b сет, както и Carlo Ruetz и Peppou.

Вечерта на 9 август ще бъде изпълнена със силно чуждестранно присъствие. Citizen Kain е редовен гост на клуба, a френското техно – едно от най-разбиващите по света. Той е артист, който бързо накара световните тълпи да се влюбят в него, демонстрирайки универсалността на композициите си. Минал през пънк времената и оцелял през рейвовете на 90-те години, от 2005 година насам той създава остро и съвременно техно, с което печели уважението на ред световноизвестни имена като Richie Hawtin, Dubfire, Len Faki, Joseph Capriati и много други. Редица величия от електронната сцена подкрепят и собствения му лейбъл Neverending, който създаде през 2009 година, и който е изцяло фокусиран върху енергията на звука, като държи надалече всички повърхностни аспекти на индустрията.

Още един уважаван артист ще се качи зад пулта на Cacao Beach Club, а именно Kaiser Souzai. Базиран е в Берлин, но всъщност прави музиката си предимно докато пътува, събирайки вдъхновения от различните дестинации, които посещава. В ранните си години е повлиян както от хаус и техно музиката, така и от прогресивните рок банди на 70-те. Това може да бъде забелязано най-вече на сцената по време на някои от неговите ceтове, където звучи предимно музика издадена от лейбъла му Ballroom Record.

На 9 август, заедно със Citizen Kain и Kaiser Souzai ще се изяви и Pavel Petrov. Той е роден в София, където се развива, оформя стила си, превръща се в разнообразен музикален селектор и с течение на времето, в международно признат диджей и продуцент.  Абсорбирайки всички влияния, той влиза в студиото, за да изрази музикалната си креативност. Собствените му продукции, издавано от лейбъли като Exploited, Glasgow Underground и Suara не спират да заемат място в класациите на Beatport за тек и дийп хаус, а музиката му е призната от редица световни имена.

На 10 август (събота) ще станем свидетели на b2b сет на утвърдената българска двойка – Metodi Hristov и Gallya. Дуото, което  се прочу извън пределите на България притежава неуспорими умения. Metodi Hristov и уникалния му стил с по-тъмно звучене, успя да спечели любовта на публиката много бързо. Експериментатор и новатор, той издаде Step Outside през 2014 година – парче, което беше посочено от Matthias Tanzmann като номер 1 за сезона в Ибиса и получи позитивни отзиви от редица други световни имена. Заедно с Gallya, която от малка има влечения към електронната музика, издават първата си колаборация с огромен успех. Следват много общи проекти за лейбъли като Toolroom и Deeperfect, а през 2015 правят и свой собствен лейбъл – Set About Music.

Талантливата двойка ще дели пулта в Cacao Beach не с кого да е, а с германеца Carlo Ruetz. Диджей с дълъг опит и влечение към минимал техното, неговата звезда изгрява с Breakthrough през 2013 година. 24 часа след релийза на албума той попада в класацията на Beatport и печели вниманието на Richie Hawtin. След този момент Carlo Ruetz не спира да изкачва височини с EP-та за лейбъли като MINUS, DEEPERFECT и KD Music, както и с участия на легендарните партита на MINUS  и ENTER.

Повече информация за предстоящите партита може да видите тук: http://www.cacaobeach.bg/, както и на официалната Фейсбук страница на CACAO BEACH CLUB: https://www.facebook.com/CACAOBEACH

Билети за 9 и 10 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg