България
M.I.A, Katy B и Chase & Status са първите обявени артисти на Lovebox 2014

M.I.A, Katy B и Chase & Status са първите обявени артисти на Lovebox 2014

Katy B и M.I.A са първата вълна от гостуващи артисти в тазгодишното издание на английския фестивал Lovebox. Chase & Status, Banks, A$AP Rocky и MNEK също ще се изявят на събитието, което ще се случи в рамките на два дни на 18 и 19 юли във Victoria Park, Лондон. Организаторите на фестивала са известни с отличния си нюх за нови музикални открития, а тази година към тях се присъединяват и Secret Productions, който седят зад успешния Secret Garden Party. Оттам ще дойдат и гигантските арт инсталации и театрални декори в стил Burning Man, които ще превърнат Lovebox в истинско пищно зрелище.

ZX824994_942long

Докато публиката се наслаждава на експериментаторите Mount Kimbie, а Bonobo изумява тълпите, Moderat ще представят своя нов live. Annie Mac ще дирижира своя собствена сцена с dj сетове от Duke Dumont и Cyril Hahn. Хаус и техно феновете ще могат да се порадват на Scuba и Paul Woolford. По време на фестивала ще се състои и състезание за най-добър танцьор, а желаещите ще имат възможност да пробват voga – хибрид между йога и танцуването vogueing. Билетите започват от 35 паунда.

Първият Lovebox се случва през 2002 г., a вестник “Гардиън” го определя като “повод за гордост на всички фестивални лондончани”.