България
LQ LIVE BAND на живо в клуб Терминал 1 на 30 септември

LQ LIVE BAND на живо в клуб Терминал 1 на 30 септември

Liquidizer представя новия си проект за първи път в София

LIQUIDIZER е известна българска платформа, посветена на събития, концентрирани върху така наречения liquid drum’n’bass. Новият им проект LQ Live Band ще гостува за първи път в София в Терминал 1 на 30 септември, събота. Вратите на клуба отварят в 22:00 ч., а концертната част стартира в 00:00 ч.

LQ Live Band е създаден по идея на Боян Савов (Bruhu) и Боян Ангелов.  След повече от 2 години работа, на лице е и готовият продукт за лайв банда, който бе представен за първи път това лято на сцената на Bash Bar, къмпинг Градина. Музикантите, които им партнират са: Александрина Александрова – вокали, Яна Дончева-Каруба – флейта, Стефан Цеков – барабани и Волен Милчев – беквокали. Проектът е иновативен за родната сцена и пресъздава електронна музика на живо.

Гости на събитието ще са и ветераните в българската електронна сцена – High Roll (HMSU). Mocks и Konspirator са едни от най-разпознаваемите имена в drum’n’bass обществото у нас. В момента двамата се развиват под шапката на легендарния лейбъл Formation Records.

На сцената на столичния клуб Терминал 1 ще се качат и останалите членове на Liquidizer – Crash и Kickon.

Повече информация за събитието ще намерите във фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/events/309419612861223/