България
Louis La Roche с откриващо парти за Absolut Creative Space този петък в НДК

Louis La Roche с откриващо парти за Absolut Creative Space този петък в НДК

В петък започва Absolut Creative Space – първият фестивал за устойчиви и креативни решения у нас. Специално за събитието в столицата пристига мобилна инсталация, създадена от рециклирани транспортни контейнери на Absolut и oборудвана като студио за създаване на идеи и провеждане на събития, лекции, работилници и партита. Тя ще бъде разположена на паркинга на хотел “Родина” от 3 до 9 юни и ще посрещне български и международни дизайнери и предприемачи, които изграждат и налагат нови устойчиви решения, пазят природата и създават повече стойност с иновативни решения за съвременния живот.Всяка вечер от фестивалната програма ще завършва и с музика от интересни български селектори и специални авторски коктейли, създадени от локални продукти, следвайки принципите за устойчивост на Absolut.

Откриващото парти за фестивала ще се случи този петък, 3 юни, в зала 10 на НДК. Специално за него пристига Louis La Roche. Английският DJ, който миксира хаус, фънк и 80s пост диско, придоби широка известност още през 2008 г. с дебютния си сингъл Love, който погрешно медиите сметнаха за нов сингъл от Daft Punk. След първото си EP за годината „1986“, La Roche издаде и първия си албум „1996“ вдъхновен от хаус, гаражен рок, хип хоп и аренби, който ще чуете на живо в петък.

Освен ремикси за Basement Jaxx, Fred Falke, Spiller и Aeroplane, Louis може да се похвали и с музика за телевизионни предавания и сериали, сред които Skins на Channel 4, a през миналата година започна и своето собствено радио шоу по BBC Radio 1.

Пълната програма на Absolut Creative Space както и представяне на лекторите има на сайта на събитието absolutcreativespace.bg заедно с информация за откриващото и закриващото парти. Билетите за фестивала ще са на цена от 10 до 15 лв. на ден или 30 лв. за достъп до цялата фестивална програма. Събитието е част от глобалните инициативи на бранда, свъразни с устойчиво развитие по целия свят.

За повече информация:

http://absolutcreativespace.bg/

https://www.facebook.com/AbsolutVodkaBulgaria/