България
Kristian Beyer от Âme и Neverdogs гостуват на YALTA CLUB този уикенд

Kristian Beyer от Âme и Neverdogs гостуват на YALTA CLUB този уикенд

Наближава последния уикенд на март, в който YALTA CLUB са подготвили две събития в двете зали на клуба. На 30 март ще посрещнем едната половинка на дуото Âme, Kristian Beyer за петъчно TAKEOVER парти в Room 2. На 31 март в Room 1 на клуба ще гостуват Neverdogs – италиянското дуо, което българската публика ще види за пръв път. И в двете вечери, гостите ще свирят без прекъсване, от 23:30 до 07:00.

Kristian Beyer, който ще видим в петък е едната половина на успешното дуо Âme. Той е и единственият гост, който се завръща за четвърти път за специалните TAKEOVER партита. Заедно с Frank Wiedemann си партнират музикално от повече от 15 години, покрай споделеното им влечение към чикагския хаус, детройтското техно и други аспекти от живота. Собствениците на лейбъла Innervisions се допълват взаимно, като Frank е креативният ум, който стои за изпълненията им на живо, докато Kristian изразява визията си най-добре с  разтърстващите си DJ сетове. Парчето Rej, издадено от Sonar Kollektiv е само един от клубните хитови, създадени от Âme. Други техни продукции са парчето Where We At (заедно с Dixon и Henrik Schwarz), ремикса им на Howling, синематографичния сингъл Tatischeff и много други релийзи за ума и тялото. Всяка следваща продукция на Âme се отличава от останалите с тотално различна интерпретация на стиловете и влиянията, но групата определенно има влечение към оркестрални инструментали, чиято грандиозност е подчертана от винтидж синтезатори и прочувствени монотонни вокални семпли.

В събота, българската публика ще се запознае с още едно дуо, което е в центъра на световната ъндърграунд сцена, благодарение на естествения си талант, секси звученето и динамиката на музиката им. Neverdogs се състои от Marko De Grergorio и Tommy Paone и се сформира през 2000г. във Флоренция. Дуото моментално демонстрира уменията си, вкарвайки нови тенденции и завладявайки резиденции в някои от най-известните италиянски клубове. След няколко години стават резиденти на Egg (Лондон) и имат покани да свирят в почти всички клубове в Ибиза. Marko и Tommy са канени и на голям брой ексклузивни, частни партита, като това по случай рожденния ден на партньора на Naomi Campbell в Индия, където двамата споделят сцената с Diana Ross, Jamiroquai, Billy Idol и Brian Ferry. От 2012г., Neverdogs са неотменна част от легендарните партита на Marco Carola , Music On в Amnesia (Ибиза), където са пускали рамо до рамо с някои от най-големите имена в индустрията.

За 30 март, YALTA CLUB отново предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва да изпратите имената си до 24 часа преди партито на now@jointhetakeover.com.

За да сте включени в Discount Guestlist за 31 март, изпратете имената си на info@yaltaclub.com Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лв за 30 март и 31 март.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com.