България
KiNK ще инсталира домашното си студио на Sonic Voyager

KiNK ще инсталира домашното си студио на Sonic Voyager

Чуждестранният гост на събитието Ben Klock специално промени полетите си, за да може да остане до сутринта на партито. 

По повод двайстия си рожден ден на 22 април от 22 часа Metropolis връщат производствения  процес в бившия Хладилен завод на Сточна гара с новия парти бранд Sonic Voyager, който ще осигури манифактурното съвършенство на дълбоки звуци и тежки техно ритми!

Той води у нас двама творци на върха на световната си слава – най-добрия live DJ в света за 2015 година – KiNK, и Ben Klock – лицето на най-добрия техно клуб в света Berghain в Берлин.

Първото издание от по-камерните събития на Metropolis ще стартира с българската гордост KiNK, който буквално ще пренесе домашното си студио на „Индустриална“ 11. Live DJ номер 1 в света ще направи сет на живо с премиерен сетъп от модерен софтуер, аналогови инструменти и дръм машини, какъвто никой по света и у нас не е чувал от него. Обикновено Страхил пътува по участия само с част от техниката си заради ограничението в килограмите, но в случая публиката ще има щастието да види как той разгръща пълния си потенциал с всичките си налични музикални инструменти. В момента KiNK вече провежда специални репетиции и проби с машините и софтуера си за петък, а организаторите уверяват, че ни предстои нещо хипнотизиращо!

За да постави всички танцуващи на една емоционална плоскост, веднага след KinK на борда на Sonic Voyager ще се качи едно от най-влиятелните лица на съвременната електронна сцена – Ben Klock. Дни преди събитието той премести полетите си за следващия ден, за да може да остане максимално дълго зад пулта.

20 години след началото Metropolis все още са визионерите, които развиват българската електронна култура със събития в традицията на най-добрите ъндърграунд партита в света – нестандартна локация, непретенциозна атмосфера и качествена актуална музика и забавления. Защото за тях това е повече от техно. Това е начин на живот!

Билети – в мрежата на Eventim.bg