България
Jessica Pratt подгрява José González
Nomi Ruiz photographed in Sunset Park and at the home of her grandmother Brooklyn, NY - 05.16.13 Credit: Jonathan Grassi

Jessica Pratt подгрява José González

Следващия понеделник, 9 ноември, по случай 5-тата годишнина на REEL FEEL ще се срещнем с два завладяващи гласа – на José González и Jessica Pratt. Американската солова изпълнителка ще се появи първа на сцената в студио Орфей, за да ни подготви за мелодичното завръщане на José González с дълго очаквания му трети албум „Vestiges&Claws”.

Jessica Pratt е артист, който твори, следвайки собствената си музикална логика. Под светлините на прожекторите e само тя, китарата й и нежният й дълбок глас. Талантливата млада певица издава своя пръв албум през 2012 г., а по-рано тази година „ОN Your own Love Again” се ражда в резултат на това, което е Jessica Pratt между вчера и днес. Работата по албума продължава 2 години в дома на певицата в Лос Анжелис и Сан Франсиско, катопопива в себе си деликатната романтика, която извира от Jessica. В парчета като „Game that I played” отекват перкусии, клавирите взимат връх в „Moon Dude”, a гласът й пада рязко в ниските регистри в „Greycedes”.

Какво още ще чуем от Jessica Pratt и акцента на вечерта José González, ще разберем на 9.11 в студио Орфей.

Билети на цена от 35 лв. мога да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg, билетен център НДК и бензиностанции ОМV. Повече информация може да откриете на страницата на събитието във Фейсбук или на reelfeel.bg.