България
HORIZON FESTIVAL 2016 DJ MIX CONTEST

HORIZON FESTIVAL 2016 DJ MIX CONTEST

Horizon Festival съвместно с българският портал за dance музика bassline.bg и списание Go Guide организират DJ Mix Contest, който ще ти даде възможност да се изявиш рамо до рамо със световно утвърдени имена от електронната сцена и пред многобройна международна публика. Това е твоят шанс да запишеш името си в историята на един от най-бързо развиващите се музикални фестивали в Европа, редом до имена като KiNK, Goldie, John Talabot, Leon Vynehall, Maribou State, Moodymann, Move D, No Artificial Colours, Route 94, Kerri Chandler, Ame и много други. Horizon Festival се провежда ежегодно през март в Банско и колаборира с някои от най-добрите парти организации в света, пред които ще можеш да покажеш своите умения, подход и стил.

Заявки за участие ще се приемат от 12:00 часа на 01.12.2015 до 12:00 часа на 31.01.2016. Жури, избрано от организаторите на Horizon Festival, ще определи победителят, който ще получи възможността да представи свой DJ set по време на Horizon Festival 2016 в Банско през март догодина с покрити разноски и ще разпредели поощрителните награди – 1 брой Ableton Controler Novation Launchpad и 2 двойни паса за фестивала, измежду всички останалите участници. bassline.bg ще се погрижи всички участници да бъдат представени в платформата подобаващо.

NAGRADI

Рейтинг системата на платформата пък ще определи и най-добрият микс, според читателите на bassline.bg. Имената на победителите в състезанието ще бъдат обявени на 15-ти февруари 2016 /понеделник/ в 12:00 часа, на страницата на contest платформата.

Следете bassline.bg и списание Go Guide за подробности и допълнителна информация относно състезанието. Виж и пълните Условия за участие тук.

Ако сме успели да те заинтригуваме и вдъхновим, изпрати микса и необходимата информация, като попълниш формата за участие тук.

Успех на всички!