България
Horizon Festival – 120 артисти от цял свят и 30 партита на всевъзможни локациии в Банско през март

Horizon Festival – 120 артисти от цял свят и 30 партита на всевъзможни локациии в Банско през март

Добиващият все по-голяма популярност сред европейските меломани фестивал за електронна музика в България Horizon Festival се завръща със своето четвърто, още по-вълнуващо издание в Банско от 12-и до 18-и март.В продължение на шест дни посетителите ще могат да изпитат удоволствието от зимните спортове, съчетано с възможността да чуят редица от любимите си музикални жанрове като техно, хаус, дръм енд бейс, фънк, соул, хип-хоп и реге, заедно с изпълнения на живо от над 100 артисти, сред които световни имена като Âme, Nina Kraviz, KiNK, Levon Vincent, Goldie, John Talabot, Lady Leshurr, Congo Natty и други.

В музикално отношение списъкът с артисти и тази година предлага много варианти за всякакви вкусове. Феновете ще могат да чуят някои от най-големите имена на електронната музика,сред които Âme, лидерa на клубната сцена Nina Kraviz, най-успешния български техно и хаус изпълнител KiNK,както и един от ключовите артисти в света на ъндърграунда Levon Vincent. Още една изненада в програмата е John Talabot, който ще зарадва меломаните със своя разпознаваем и интересен стил.Знаменитият Goldie ще се погрижи за всички дръм енд бейс фенове, ана геридж сцената ще се качи британската легенда MJ Cole. Реге стилът ще е поверен напионера на джънгъла Congo Natty. Към всички тях се ще се присъединят и много други актуални артисти като хип-хоп открието Lady Leshurr, деветимата музиканти от дъб формацията Gentleman’s Dub Club, фънк и соул легендата Craig Charles и много други.

Horizon Festival 2016 е събитието за всички ентусиасти, които искат да се включат в едно уникално планинско забавление и да прекарат цяла седмица, изпълнена с музика, зимни спортове и още много изненади. Тези, които не искат да изпуснат нищо от програмата, могат да закупят билет за цялата седмица на цена от 100 лева. Останалите имат възможността  да се възползват от пропуски за първата половина на седмицата(11-и до 14-и март включително) или втората такава(15-и до 18-и март включително) на цени от 60 лева.Билетите се продават в мрежата на Eventim.bg и TicketPro.bg.

А специално за всички DJ-и тазгодишното издание на Horizon Festival ще даде равен шанс на всеки, който иска да стане част от артистите на фестивала. Всички заинтересовани могат да посетят http://bassline.bg/club/ .

Повече информация за самото събитие и изпълнителите е достъпна на www.horizonfestival.net.