България
“High Summer 2014” – новата поредица летни събития започва с испанската звезда BEBE

“High Summer 2014” – новата поредица летни събития започва с испанската звезда BEBE

„High Summer 2014” е най-новата линия музикални събития, обединяваща най-горещите партита и концерти в София и на Черноморието. Това лято, на различни дати и дестинации в България, ще се проведат концерти на няколко изключително интересни чужди артисти и едни от най-любимите български изпълнители.

В „High Summer 2014”, B•OK Entertainment събира някои от младите, но вече утвърдили се промоутъри на българската музикална сцена, с единствената цел – да направят лятото на 2014 различно. Поредицата ще стартира на 20-ти юни с парти-промоция на родната реге звезда JahmmiYouth в столичния клуб „Маймунарника“. В юнската вечер почитателите на регето ще могат първи да видят чисто новия клип на българския изпълнител „Викай“.

Първият чуждестранен гост на „High Summer 2014” ще бъдеексцентричната испанска певица BEBE на 8-ми август с концерт на плажа на къмпинг Градина. Пълна с енергия и заредена с много любов, BEBE с нетърпение очаква срещата си с българската публика, пред която ще изпее любимите хитове “Malo”, Siempre Me Quedará, Ella, K.I.E.R.E.M.E и други.

Билети за събитията ще могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, Ticketportal, TicketPro и на касите в партньорските мрежи.

Промоционалната цена на билета за концерта на BEBE- 08 август, част от „High Summer 2014” е 30 лв. Количествата са ограничени.