България
HELLO 2016: техно бъдеще сега!

HELLO 2016: техно бъдеще сега!

И тази година всички фенове на качествената електронна музика ще посрещнат новата техно-година с “Hello 2016!” на Metropolis. Най-старият и влиятелен DJ-колектив в България ще изпрати в историята една от най-успешните си обиколки около слънцето, но и ще посрещне специалния си 20-годишен юбилей, за който тепърва са подготвили изненади и грандиозни събития.

Началото ще бъде с минималистичната красота в стила на един от най-големите електронни лейбъли в света – M_nus на Richie Hawtin.

В парти фабриката Sofia Sound Factory ще чуем двама от най-изявените минималисти на лейбъла – Julian Jeweil и Whyt Noyz. И двамата се запознаха с българската публика чрез парти поредицата, представяща бъдещето на електронния звук – Future Heroes, а сега заедно с тях ще посрещнем и новата 2016-а.

1 - Julian Jeweil

Julian Jeweil е френски диджей и продуцент с впечатляваща международна кариера и издания за Cocoon,  Plus 8 Records, M_nus и Drumcode. След класиките му Color EP и Techno Corner, стилът и звученето му непрекъснато се  променят, за да стигне до този постоянно „растящ и изригващ звук“ днес.

“Whyt Noyz са Бъдещето“ според Richie Hawtin, както и сред милионите потребители на Beatport, чиито първи позиции сякаш са запазени за всеки нов техен трак. Дуото вече не е дуо, а самостоятелен проект, зад който е David Sidley. Oще една причина, поради която може да очакваме съвсем нов звук и стил. Самостоятелността позволява пълна концентрация и развитие в поетата посока, което е повече от добра заявка за една различна нощ.