България
Future Heroes Total представя: SASHA CARASSI, SIAN, BART SKILS

Future Heroes Total представя: SASHA CARASSI, SIAN, BART SKILS

На 7 март от 22.00 часа зала в Христо Ботев в София ще подслони най-мащабното парти от поредицата Future Heroes. Под надслов FUTURE HEROES TOTAL Metropolis ще представят трима герои от бъдещето на електронната музика – магьосникa от Неапол Sasha Carassi (Phobiq, IT), ексцентричния ирландец SIAN (Octopus, ES) и летящия холандец BART SKILS (Drumcode, NL), подпомогнати както винаги от METROPOLIS’ DJs.

Вече над 4 години платформата Future Heroes представя на българската публика най-актуалните имена от световната електронна сцена. Благодарение на нея, своят дебют пред родните меломани вече направиха редица нови техно артисти. Безспорният успех на парти поредицата се доказва и от факта, че след първото си идване като непознати на българската публика герои, DJ-и като Sam Paganini, Ilario Alicante и Harvey Mckay се връщат на следващи Future Heroes – издания като вече утвърдени популярни иноватори.

sasha-carassi

Такъв е случаят и със Sasha Carassi, чието дебютно за България участие преди 3 години е последвано от сегашно триумфално завръщане като част от каталозите на Drumcode, Harthouse, Sleaze, Weave и много други. Още с паметния си сет през 2012-а година в Sofia Sound Factory Sasha плени българската публика с ритмичната си енергия и звуковия финес на минималистичната си музика. Освен престижни издания и колаборации, талантът му осигурява участия на най-престижните фестивали и сцени в Европа, Америка и Азия, а бонусът към първокласната селекция е че Sasha винаги пуска само на винилови плочи, които колекционира още от 80-те.

sian_600

Модерно техно от бъдещето – това въплъщава вторият гост на Future Heroes – SIAN и неговият лейбъл Octopus. Запален по ентомология, космология и морска биология, но и със сериозен интерес към отпечатъка на рейв поколението върху обществото, той просто няма как да се впише в рамките на стандартното изкуство. Затова не е изненада и ореолът му на ексцентричен иноватор. SIAN е роден в Дъблин (Ирландия), израства в Южна Испания и отрано плува в по-авангардната част от клубната електронна сцена. Траковете му потапят във фантастична, бавна и хипнотизираща вселена, която определено се харесва на лейбъли като Soma, Pokerflat, Bedrock, Aus. С основаването на неговия Octopus обаче, атаките към върховите позиции на Beatport Top Ten стават постоянни, докато компанията не заема твърда позиция в челната петица на най-продаваните техно лейбъли в света. SIAN е резидент в някои от най-уважаваните клубове и фестивали в Европа, Азия, САЩ, Южна Америка, Австралия и отвъд, защото превръща дансинга във вуду фиеста от техно, FX и наелектрезиращи нарязани тонове.
verimagen
Винаги крачка напред в играта е и третият герой от бъдещето – BART SKILS – един от най-уважаваните и търсени холандски диджеи и автор на най-добрите танцувални тракове на холандската сцена последните няколко години. Обожаван от техно феновете заради изящните си мелодии и композиция, Bart Skils работи с култови лейбъли, като Drumcode, 100% Pure, Tronic, Break New Soil, Cocoon и Rejected. Репутацията му на майстор, който изпипва своите продукции до съвършенство пък му дава възможноста да ремискира някои ключови имена като Joris Voorn, Adam Beyer, Christian Smith, Nicole Moudaber, Kaiserdisco и Kollektiv Turmstrasse. Заедно с колегата си Anton Pieete формира техно алианса District One. Двамата се превръщат в едни от главните играчи на амстердамската нова сцена, а SKILS е един от основоположниците на New School техно школата в холандската столица.

По всичко личи, че ни предстои Future Heroes събитие, в което комбинацията от иновация и световно признат опит ще бъде равно на запомнящо се парти!