България
FRANKY RIZARDO в YALTA CLUB тази събота

FRANKY RIZARDO в YALTA CLUB тази събота

Холандският диджей и продуцент FRANKY RIZARDO гостува в България, като част от февруарската програма наYALTA CLUB. Тази събота, 13 февруари, едно от актуалните имена в световната хаус музика, ще застане зад пулта на столичния клуб. Заедно с него ще свири и един от резидентите на клуба – DJ RUNO. Мястото е ROOM 2.

Franky-Rizardo

Към днешна дата, Franky Rizardo е един от най-харесваните и продавани холандски артисти. Участвал в лейбъли като „Fame Recordings“ и„Funktion Recordings“, музиката му е подкрепяна от много от големите имена на сцената като Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand и Erick E. Тракът му “Funky Noise” става абсолютен хит и достига 2-ро място в почти всички интернационални класации, а собственото му радио шоу “Flow” е едно от първите, които дават тласък на дийп хауса в Холандия. От 2010 г. е част от най-големия и влиятелен хаус лейбъл в света „Defected“. Лейбълът му „Rizardo Records” пък му носи участия на световноизвестни фестивали като „Dance Valley“ и „Free Your Mind“.

От YALTA CLUB припомнят за променената политика за допускане в клуба. Билети за всички събития могат да се закупят само на вход, където всеки е посрещан от фейсконтрол. На място, в клуба, вече налични са и YALTA CLUB Cards. Притежателите на такава карта могат да се възползват от редица привилегии, като 50% отстъпка от цената на входа за събитията с гост диджей и свободен вход за всички резидентски вечери. Информация за YALTA CLUB Cards може да получите на: www.facebook.com/yaltaclub/или на е-майл: info@yaltaclub.com