България
Fake Blood изгонен от пулта в Сеул

Fake Blood изгонен от пулта в Сеул

Столицата на Южна Корея – Сеул, се превръща все повече в кошмарно преживяване за диджеите. Първо британецът Michael Woods попадна в конфликт с идола на подрастващите Justin Bieber, след като хип-хоп кресльото поиска от Woods да пуска R&B. Тур мениджърът на Woods отнесъл юмрук в лицето от Bieber и цялата сценка пред погледите на феновете. А сега и Fake Blood става жертва на корейската пропаганда.

Сетът на Fake Blood в сеулския клуб The A Club бил прекъснат от управата на заведението, защото музиката не била достатъчно комерсиална и забавна за ВИП частта на клуба.

“Наистина ми харесаха Банкок и Хонг Конг. Наистина добри партитата и хора. Също така се наслаждавах на сета си в Сеул, но ме свалиха от пулта по-рано. Не-достатъчно комерсиален за ВИП тълпата и техните бутилки предполагам!”, написа Theo Keating в своя facebook.

Артистът по-късно продължи с размислите си за ВИП-овете: “Положението е същото с всеки клуб по света, който има голяма ВИП секция. Тези ВИП-ове пръскат много за маси и питиета, но обикновено си падат по скапана музика. И ако те се оплакват, няма значение какво правят децата на дансинга – на диджея му е наредено да се омита.”

За или против ВИП секциите в клубовете сте вие?