България
EXIT по 2 – второ издание на фестивала в Черна Гора!

EXIT по 2 – второ издание на фестивала в Черна Гора!

Две държави, 7 дни, най-голямото музикално събитие на Балканите!

 

Един EXIT, две държави, седем дни, безброй впечатления – петнайстото издание на най-големия фестивал на Балканите ще бъде мащабно и цветно приключение! EXIT Adventure ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост – една от най-добрата фестивални локации в Европа. След като утихнат и последните звуци от сцените в понеделнишката сутрин, филмът няма да свърши, а ще следва продължението!

От 15 до 17 юли на Плаж Яз близо до Будва в Черна Гора ще се проведе първото издание на SEA DANCE FESTIVAL – лятно избухване на две сцени в една от най-красивите точки на Адриатическото крайбрежие.

Само през декември цената на EXIT Adventure за България ще бъде 100 лева и ще включва билети за EXIT и Sea Dance Festival + безплатен къмпинг в Нови Сад! През 2014 цените ще достигнат 85 лева за Sea Dance Festival и 230 лева за EXIT. Всички бъдещи новини и промо пакети можете да следите на www.exitfest.org/en/bulgaria и на Facebook/ExitBG.

ExitFest Main Stage Credit Bernard Boto

През 2013-а EXIT Р:Еволюцията маркира рекордната фестивална посещаемост от 200 000 човека, обединени от чистата енергия, която изпълни стените на Петроварадинската крепост и се вля във вените на красивия Нови Сад. Тази година EXIT авантюрата ще достигне и още по-далеч – до красивите златни плажове на Адриатика.

Билети – онлайн от TicketPro или от партньорските каси на TicketPro.