България
Emerging Ibiza: „Експерти“ търсят нови таланти

Emerging Ibiza: „Експерти“ търсят нови таланти

Представете си една иновативна концепция, която се ангажира със задачата да осигури платформа за изява на талантливи, но непознати досега имена от света на електронната музика.  Точно такава е задачата на проекта Еmerging Ibiza.

Реализирането на идеята предлага два основни начина за преоткриване на съвсем ново и непознато досега звучене от потенциалните „бъдещи господари“ на световната DJ-сцена. Единият е базиран върху онлайн  платформата на Еmerging Ibiza, а емоционалният връх на проекта ще бъде петдневен фестивал в световната парти столица.

as

Отговорната роля да открият и представят новите таланти е поверена на почетните “експерти”. Техният дългогодишен опит и познания в клубния живот са фактори с голямо значение при търсенето на бъдещи музикални феномени. В ложата на експертите откриваме DJ-и, продуценти и специалисти като Steve Lawler, Yousef, Ben Turner, Danny Whittle и други големи имена, които предстои да бъдат анонсирани идната седмица.

Новите артисти ще трябва да спечелят доверието на „експертите“, за да получат възможността да разпространяват своята музика чрез онлайн платформата на Еmerging Ibiza, а в последствие и завидния шанс да изпълнят своите сетове пред публиката на петдневния фестивал.

Датите за събитието вече са анонсирани. Очевидно организаторите са се постарали и по отношение на локациите и разнообразието на 9-те основни събития, които ще наелектризират едни от най-емблематичните клубове в Ибиза от 27. до 31.Май 2014г. Еуфорията ще се пренесе от класическите pool и boat-партита до панорамната тераса на крайбрежен хотел. Част от билетите са вече в продажба.

Ето и един бърз поглед към деветте събития от фестивала, с краткия коментар, че десета точка е безспорен пример за организаторска съобразителност.

1. Festival opening at Sands Beach Club (Tuesday 27th)
2.  Superclub Event TBC (Tuesday 27th)
3. Emerging Ibiza Boat Party (Wednesday 28th)
4. Opening of Zoo (Wednesday 28th)
5. Emerging Ibiza Pool Party (Thursday 29th)
6. Opening of Plan Be (Thursday 29th)
7. Emerging Ibiza open air Closing Party at roof top Ushuaia Tower (Friday 30th)
8. Emerging Ibiza After Party at opening Mental Genius in Sankeys
9. Day Time Event TBC – (Saturday 31th)
10. You miss your flight home and attend the opening of Amnesia (additional charge)

sakh

Още интересна информация за артистите, концепцията и бъдещите участници можете да откриете на www.emergingibiza.com. Сайтът предлага и възможността да спечелите билет за фестивала! Докато пробвате късмета си, ние ще чакаме с нетърпение още новини около любопитния проект, който обещава да преоткрие електронната музика.

www.facebook.com/emergingibiza
www.twitter.com/emergingibiza

Мила Стоянова