България
DJ RUNO с предаване в радио NOVA

DJ RUNO с предаване в радио NOVA

Утре, 5 август, радио NOVA ще представи новото свежо попълнения в ефира си – предаването ELEGANT TOUCH на резидента на YALTA CLUB DJ Runo. На 101.7 FM – честотата, на която звучи само качествена chill out, lounge, funk и house музика и най-добрата селекция от предавания от електронната сцена, ще чуем и специалната селекция на диджея. Предаването ще се излъчва всяка сряда от 18:00 до 19:00 часа.

В сетовете си диджеят набляга на стилове като nu deep, deep house и tech house и винаги е готов да експериментира. През 2014 DJ Runo стартира своя поредица от миксове в платформата Soundcloud – “Elegant Touch” – име, което по-късно превърна в мото на своите вечери в YALTA CLUB. Сега радио NOVA представя едноименното му седмично радио шоу “Elegant Touch”, което ще радва слушателите на 101.7 FM в София и онлайн на www.radionova.bg всяка сряда. В него DJ RUNO ще пуска премиери на негови продукции, ексклузивни сетове, както и записи от негови участия.
Талантливият диджей може чуете и като част от програмата на най-големия фестивал за електронна музика в България – SOLAR SUMMER. Билети за събитието могат да бъдат закупени на цена от 40 лв. в мрежата на EVENTIM.BG и бензиностанции OMV.

За DJ RUNO:
Едва 21-годишен, DJ Runo може да се похвали със завидни успехи – има издадени парчета за няколко чужди лейбъли като Sleazy Deep, i Records, Dear Deer, Sakura Music, Lovestyle Records и други, както и още десетки продуцирани тракове и ремикси. Младият българин има и класирани парчета в престижната топ 100 класация на специализирания електронен портал Beatport. Миналата година безапелационно си заслужи място на резидент на най-добрия български клуб – YALTA, след като бе оценяван от безкомпромисно жури измежду стотици желаещи. Пускал е редом до световни диджеи като Armin van Buuren, Tiesto, Fatboy Slim, Fedde Le Grand, Sharam, Sandy Rivera, Sonny Fodera, Jay Lumen и други.