България
DJ Marten ще подгрява Rudimental

DJ Marten ще подгрява Rudimental

Piers Agget и DJ Locksmith от RUDIMENTAL лично избраха три актуални имена от българската клубна сцена, които да подкрепят участието им на 14-ти декември от 22:00ч., в наскоро обновената столична зала “Христо Ботев”.

Избраните от британците артисти са DJane Koki – най-добрата жена диджей в България за 2012г., Marten – един от най-активните DJ-и на музикалната сцена у нас, както и успешния български drum ‘n’bass проект High Roll (Formation Records /HMSU).

За първото шоу на  RUDIMENTAL в България ще пристигнат Piers Agget, DJ Locksmith, който ще влезе в ролята и на MC, и тромпетистa Mark Crown. Сетът им ще бъде стилово разнообразен, преминаващ през различни музикални жанрове, много танцувален и разбира се,  ще включва най-големите им хитове. За твоето парти в най-чиста форма ще се погрижи Flirt Vodka.

Билетите за DJ шоуто на RUDIMENTAL в София можете да намерите в мрежата на Eventim, на цена от 30лв. На място цената ще е 40лв.

Събитието е 18+ и се провежда с любезната подкрепата на парти водката на България  Flirt Vodka.

В България албумът на  RUDIMENTAL „Home” е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

Организатор: Арт Студио

www.artstudiobg.com