България
DJ Mario печели за втора година Red Bull Thre3Style

DJ Mario печели за втора година Red Bull Thre3Style

На 25-ти април в София се проведе състезанието за най-оригинален и техничен DJ, част от международната платформа Red Bull Thre3Style, което се случва за втори път у нас.

Red Bull Thre3Style (Тристайл) e международно състезание, което търси най-техничните и оригинални като звук диджеи, които умеят да развълнуват публиката и да създадат настроение с музикалния си сет. По правило, музикалните стилове трябва да са най-малко три, което показва доколко диджеите са креативни и оригинални и умеят да „вдигнат“ почитателите на клубната парти музика.

За втора поредна година, DJ Mario – Марио Йорданов от Русе – печели победата, благодарение на силно сценично присъствие и разнообразен музикален микс, който отговаря на изискванията на състезанието. Марио е на 20 години, и има силни амбиции към диджейството и бъдещото си развитие в тази област.  Той отново успя да впечатли публиката с атрактивното си поведение на сцената и разнообразния микс от парчета.

Той ще представи България сред повече от 20 държави на Международния Финал в Баку, Азърбейджан от 1-6 септември.

Специалният гост на състезанието – Рич Медина, направи много подробен анализ на състезателите и сподели, че именно мотивацията и силното присъствие извежда Марио с гърди пред останалите в този втори поред Национален финал.

След състезанието и награждаването, партито бе във вещите ръце на Рич Медина, който който буквално вдигна феновете на танцувалната музика в клуба на клува и по свое желание превиши договорените 2 часа с фристайл музика до сутринта. Така гостите на клуба усетиха с тела и души идеята и концепцията на проекта – а именно – непринуденото желание за танци и добро настроение от разнообразна музика без граници.

ФИНАЛИСТИ И КЛАСИРАНЕ:

  1. МариоЙорданов, DJ Mario отРусе
  2. ГеоргиПенков, DJ George – София
  3. НиколайАтанасов, DJ ScroogeСофия
  4. АтанасПетков, DJ Nasko – София
  5. МаркоБожков DJ Marco Bocka – Пазарджик
  6. МарияПанева, Miss Party – Бургас –Дисквалифицирана, поради неявяване.

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СВЕТОВНИЯ ФИНАЛ:

www.RedBullThre3style.com  – – официален уебсайт на проекта

www.mixcloud.com/RedBullThre3Style – официална страница за музикалните сетове