България
DJ Concat: “Човек трябва да си бъде най-големият фен, но и най-големият критик!”

DJ Concat: “Човек трябва да си бъде най-големият фен, но и най-големият критик!”

Младият австрийски талант DJ Concat пристига на 8-март по покана на “Ивент Зона” в Black Label Whiskey Bar, за да покаже на нас, българската публика, че нищо “не се случва без причина”. Казва, че в музиката се получават фантастични неща, но и че зад всяка песен стоят много часове здрав труд, а не магическа пръчка.

Меломаните твърдят, че компилациите му пасват на всяко събитие и настроение, без значение дали е фестивално или клубно. Стилът му е изпъстрен с deep house и мелодично техно до bassy, солидно гарнирани с танцувален ритъм.  DJ Concat е само на 22 години, а вече е част от световно признатия лейбъл Etage Noir Records заедно с Parov Stelar Band, за чийто професионализъм и качество нямаме никакво съмнение.
Здраво стъпил на земята реалист, музикален вълшебник или и двете? Ето какво сподели музикантът преди първото му гостуване у нас.
Какво/кой Ви вдъхновява? Предимно хора в моята област. Приятели, колеги, познати, семейството ми – неща, които те правят или мислят, които се обменят в разговори, това са страхотни вдъхновения. Разбира се и Интернет играе голяма роля, човек намира много идеи, които са невероятно вдъхновяващи – най-доброто вдъхновение не можете да го търсите, то ви връхлита неочаквано.

Най-добрият съвет, който сте получил и следвате и до днес? Нищо не се случва без причина! Всяко действие и всяка мисъл се случва по някаква причина. Затова не трябва да се ядосваме твърде много за неуспехите или усилията, а трябва да ги приемем като предизвикателство и да си вземем урок.

concat_live1

Къде е скрита тайната на успеха? Мисля, че е трудно да се определи точно. Ако си пожелаете повърхностен успех, просто трябва да анализирате какво искат повечето хора и след това да дадете точно това – но мисля, че този успех не би ви направил щастлив. Аз съм твърдо убеден, че човек трябва да си бъде най-големият фен, но и най-големият критик. Човек трябва винаги да се стреми да прави това, което наистина иска и да го отстоява – останалото е най-вероятно късмет!

Какъв е вашият план за тази година? Нямам такъв. Искам да се оставя на годината и да видя какво ще се случи!

 

Предварителна продажба на билети няма да има. За повече информация:

http://www.eventzone.bg/bg/events/details/dj-concat-live-sofia

https://www.facebook.com/events/662914810441831/