България

Права

ПРАВА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

1. Материалите в djbook.bg, които не са обект на авторско право, са лицензирани чрез Creative Commons.

2. Употребата им трябва да става по правилата определени от споразумението.

3. Всички материали в djbook.bg представят личното мнение и предпочитания на авторите им.

4. Всички снимки в djbook.bg се използват със знанието и разрешението на техните автори.

5. djbook.bg не предоставя музика за безплатно сваляне, освен в случаите, когато това е разрешено от носителя на авторските и сродните им права.

6. Всички видеоклипове в djbook.bg се хостват в youtube.com и vimeo.com и djbook.bg не носи отговорност за тях и съдържание на съответните външни сайтове. Всяка отговорност следва да се търси от лицата или организациите качили тези видеа в youtube.com и vimeo.com

7. djbook.bg използва външни услуги, като soundcloud.com, youtube.com, vimeo.com, twitter.com, facebook.com, myspace.com, tumblr.com и други, изцяло според правилата и условията за ползване на съответната услуга и поддържа профилите си в тези сайтове изцяло съобразено с техните изисквания.

8. Логото, дизайна, иконите и всеки друг елемент от сайта, различен от съдържанието му са запазени марки на djbook.bg и не подлежат на каквато й да е употреба извън него или на претенции от страна на други лица. Всички лога, банери и бранд материали използвани във външни сайтове са собственост на djbook.bg и се използват според условията и изискванията на съответния уебсайт.

9. Ако сте правоносител на каквото и да е произведение, обект на авторско или сродните му права, и желаете то да бъде премахнато от djbook.bg, може да се свържете с нас на e-mail: info@djbook.bg

cc.logo.large

FOLLOW US:
facebook mail