България
Delilah се завръща в Sofia Live Club за рождения ден на Comma Group

Delilah се завръща в Sofia Live Club за рождения ден на Comma Group

COMMA Group имат голям повод да почерпят – 5-ти поред рожден ден. И най-големият им подарък за феновете ще бъде концерт с банда в пълен състав на магнетичната Delilah в Sofia Live Club на 26 март!

Ако не си спомняш зарибяващото й парче „Breathe”, то нека ти припомним, че то беше част от дебютния й албум “From the Roots Up”, който се изкачи на 5-то място в музикалните класации на Великобритания. Иначе Палома Стокър, както е истинското име на Delilah, е родена в Париж, а в ранна детска възраст се мести в Северен Лондон. Повлияна от силни емоции, след загубата на доведения си баща, през 2002 г. написва първата си песен, с която привлича вниманието на лейбъла Atlantic Records. Тогава решава да използва името на кубинската си баба – Delilah. През 2011 г. излиза сингълът “Time”, създаден съвместно с Chase & Status, a видеото към песента има близо 17 милиона гледания в YouTube. Eсента на същата година излиза самостоятелната ѝ песен – “Go”.

Партито за рождения ден започва точно в 21:00ч. с подгряващ сет от BAGERZIEV, дългогодишен resident DJ на COMMA Group, както и на Cacao Beach. Delilah и групата й ще се качат на сцената около 23:00ч. Организаторите напомнят, че са възможни малки отклонения от 10-15мин.

Билети могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg (http://bit.ly/DelilahTickets)- Пикадили, Office 1, OMV, ТехноМаркет, Технополис, Usit Colors, НаТъмно и билетен център НДК.

Повече за събитието тук ->http://bit.ly/DelilahEvent