България
DEEP DISH с парти на летище София

DEEP DISH с парти на летище София

Емблематичното дуо пристига на 5 юни за дебютното издание на музикалното събитие AIRBORN на летище София.

След по-малко от два месеца, на 5 юни, в парка на летище София ще се проведе първото издание наAIRBORN, с подкрепата на SOLAR и HEINEKEN. За летящ старт на новороденото събитие пристига емблематичното дуо DEEP DISH. Към тях ще се присъедини още едно магнетичното дуо, а именно двете нежни половинки на BLOND:ISH. За всички нетърпеливи да се сдобият с билет за AIRBORN, промо пропуски на цена от 30 лв. влизат в продажба от днес, 9 април.

С гости като тези, началото на лятото звучи многообещаващо. За пръв път след разпадането на DEEP DISH през 2007-а, ще видим DUBFIRE и SHARAM в пълната им сила и вдъхновение само година след официалното и дългоочаквано събиране на дуото. Носителите на Грами за ремикса на DIDOThank you” бележат историята на електронната музика със завладяващите си стил и енергия. Още с първия си албум „Junk Science”, награден за албум на годината, те бързо приковават вниманието на публиката и музикалните критици. Следва поредица от успешни музикални проекти, награди и номинации, с които DEEP DISH държат летвата високо вдигната през следващите години. След дълго творческо прекъсване, дуото се завръща с дебют на ULTRA MUSIC 2014 и сингъла „Quincy“. Точно толкова заредени очакваме да се появят и на сцената на AIRBORN.

blondish

 

И за да бъде още по-специална тази нощ, зад пулта ще се развихрят и русите изкушения BLOND:ISH. Тяхното гостуване на българска земя не веднъж е предизвиквало вълна от емоции, така че се приготвяме за двойна доза от сенсуалната музика на Anstascia и Vivie-Ann.

Подробности около AIRBORN, както и много изненади от HEINEKEN, очаквайте скоро!

Промо билетите са в продажба от днес в мрежата на EVENTIM.BG и YALTACLUB.